Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada Autostrada A2 traficul rutier este intens. În zona lucrărilor se circulă în coloană cu viteză redusă de deplasare, informează poliţiştii.

 

Pe unele tronsoane ale autostrăzii circulaţia se desfăşoară restricţionat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la carosabil. Astfel,  intre kilometrii 27 şi  36, Cernica – Fundulea şi  84+120 m – 91+750 m, Drajna Nouă, se desfăşoară lucrări.

 

Totodată, Poliţia informează că pe DN1, pe sensul de urcare Braşov – Ploieşti, valorile de trafic sunt în creştere. Astfel, traficul rutier este intens pe sensul Ploieşti către Braşov, de la km 134 la 129( Buşteni) coloană în mişcare( 35-40 km/h ), dar şi pe tronsonul cuprins între localităţile Posada şi Comarnic, valorile de trafic sunt crescute şi se circulă în coloană, cu viteză redusă.

 

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

 

 

Sursa:www.biziday.ro