Mandatul de arestare în lipsă emis în urmă cu o lună de Tribunalul Bucureşti pe numele lui Mario Iorgulescu, în dosarul în care este acuzat de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, a fost anulat ieri de Curtea de Apel Bucureşti.

 

Acţiunea vine ca urmare a intervenţiei avocaţilor lui Mario Iorgulescu, care au contestat decizia, având câştig de cauză la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă e a anulat decizia tribunalului şi a dispus ca cererea procurorilor să se rejudece, spune Agerpres, citat de DIGI 24.

 

Tribunalul Bucureşti admisese în data de 5 martie propunerea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pentru Mario Iorgulescu, internat acum la o clinic din Italia. Ulterior, Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire internaţională de către Poliţia Română.

 

'Admite contestaţia formulată de inculpatul Iorgulescu Gino Mario împotriva încheierii de şedinţă din data de 05.03.2020, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală. Desfiinţează încheierea atacată şi dispune rejudecarea cauzei de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală. Definitivă', declară Curtea de Apel Bucureşti.

 

Mario Iorgulescu, autorul unui accident cumplit

 

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu anul trecut, când a lovit mortal un tânăr, a şocat ţara. Şocul a fost dublat de furie, după ce testele au scos la iveală faptul că tânărul de bani gata consumase alcool şi cocaină înainte de a urca la volanul autoturismului Aston Martin.

 

Tânărul se deplasa pe centura Chitilei în momentul în care a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal o altă maşină, care circula regulamentar. Şoferul autoturismului lovit, Dany Vicol, tatăl unei fetiţe de 7 ani şi a unui băieţel de 4 luni, a murit instanteu.

 

 

 

 

Sursa: www.viva.ro