Al cincilea caz de coronavirus înregistrat în România, în Timişoara. Este vorba despre o rudă a bărbatului din Timiş confirmat ieri.

 

Digi24 anunţă că ultima persoană infectată este nepotul bărbatului confirmat ieri cu coronavirus. Trei dintre cele cinci cazuri de coronavirus de până acum s-au înregistrat în Timişoara. O femeie din Timişoara care a venit din Italia a contractat virusul şi este internată. Marţi a fost confirmată şi infectarea unui bărbat tot din Timişoara care a stat lângă ea în avionul care i-a adus din Italia.

 

Comunicatul oficial:

 

„În această după amiază, s-a confirmat al cincilea caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID 19.

 

Este vorba despre unul dintre contacţii bărbatului de 47 de ani, din Timişoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri. Mai precis, este nepotul acestuia în vârstă de 16 ani.

 

Conform primelor informaţii din partea DSP Timiş, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara.

 

De asemenea, rezultatele de astăzi ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative şi urmează conform procedurii un nou test la distanţă de 24 de ore faţă de ultimul realizat”.

 

 

 

 

Sursa: www.biziday.ro