Un cunoscut doctor aruncă-n aer isteria creată de coronavirus. Medicul Răzvan Constantinescu a răbufnit pe pagina de socializare.

 

Constantinescu susţine că astfel de virusuri nu reprezintă un pericol vital decât pentru „categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienţi cu insuficienţă cardiacă severă, BPOC, imunodeprimaţi (aş adăuga eu, şi cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie)”.

 

Mai mult, cunoscutul doctor se oferă voluntar să se infecteze cu coronavirus, pentru a le demonstra oamenilor că nu va muri. Iata ce a scris medicul pe retelele de socializare :

 

„GRIPA PENTRU PROŞTII ISTERIZAŢI

 

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloţeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieţii. Să vadă şi ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deşi ”a susţinut ciuma roşie” (!)

Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este uşor de manipulat. Ea nu poate înţelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienţi cu insuficienţă cardiacă severă, BPOC, imunodeprimaţi (aş adăuga eu, şi cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie).

Generaţia ”i-phone” poartă barbă şi glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu ştiu ce ţară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-şi facă rost de vreo leucemie şi apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Şi atunci de ce vă isterizaţi, glezno-barbişoanelor?”

 

Foto : nytimes.com