Mai multe echipaje de poliţie şi un echipaj pirotehnic al SRI s-au deplasat, joi, la un mall din Capitală, după ce un apel la 112 anunţa o ameninţare cu bombă.

 

Potrivit primelor informaţii, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că a pus un dispozitiv explozibil în mall-ul Veranda din Bucureşti.

 

“Astăzi, în jurul orei 12:20, o persoană a anunţat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil într-un mall din Sectorul 2. La faţa locului au sosit poliţişti care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locaţie şi de asemenea au fost aplicate restricţii rutiere în zonă. La adresa sunt prezente forţele Serviciului Român de Informaţii precum şi Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R”, informează Poliţia.

 

În urmă cu câteva minute, responsabilii mall-ului Veranda au anunţat pe pagina oficială de Facebook oprirea temporară a activităţii, în urma incidentului, mulţumindu-le clienţilor pentru cooperare.

 

“Stimaţi clienţi,

În urma unui apel anonim la 112, autorităţile au intervenit la centrul comercial Veranda Mall, unde întreprind investigaţiile de rigoare, conform legii. Din păcate, acest lucru a presupus o suspendare temporară a activităţii centrului. Sperăm să o putem relua în curând şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă vom ţine la curent cu toate informaţiile şi pe această cale le mulţumim clienţilor şi angajaţilor din Veranda Mall pentru cooperare”, se arată în mesajul de pe Facebook.

 

Ameninţare cu bombă, luni, în zona Unirii

 

Luni, Poliţiştii au arestat un bărbat care a sunat la 112 şi a anunţat că vrea să îşi detoneze maşina, pe Bulevardul Corneliu Coposu din Bucureşti, în zona Unirii.

 

În urma verificărilor asupra maşinii s-a constatat că în interiorul acesteia nu se aflau materiale pirotehnice. Bărbatul în cauză, în vârstă de 49 de ani, a fost internat la o unitate spitalicească pentru investigaţii de specialitate.

 

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro