Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Braşov s-a aruncat, joi dimineaţa, de la etajul 10 al unui bloc, ţinându-şi în braţe copila de câteva luni. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva, transmite Mediafax. Primele cercetări arată că bărbatul, din nu se ştie ce motive, s-ar fi sinucis.

 

Anchetatorii nu exclud nici varianta unui accident. În momentul producerii tragediei, în casă se aflau soţia bărbatului şi un alt copil de trei ani. Femeia este în stare de şoc şi nu a putut fi audiată, dar sursele citate susţin că le-ar fi spus anchetatorilor că ea şi soţul ei nu s-au certat şi nu ştie ce s-a putut întâmpla. De altfel, vecinii spun că este vorba de o familie liniştită care nu avea probleme financiare.

 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Braşov, tragedia s-a produs pe Strada Carpaţilor din oraş. „Din primele informaţii, două persoane, tată şi copil, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc”, au transmis sursele citate.

 

Reprezentanţii ISU Braşov au precizat că cele două victime prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. Bărbatul avea 37 de ani, iar fetiţa aproximativ cinci luni.

 

 

 

Sursa: www.hotnews.ro