Un elev în vârstă de 12 ani, de la Liceul „George Călinescu” din Constanţa a căzut, marţi, de la etajul al doilea al şcolii, acesta fiind dus la spital conştient, transmite Mediafax.

 

Primele cercetări ale poliţiştilor din Constanţa arată că elevul s-ar fi aruncat de la etajul al doilea al instituţiei de învăţământ. Copilul este în clasa a şasea şi a fost dus la spital cu ambulanţa SMURD, conştient.

 

„Am fost solicitaţi sa intervenim la un copil căzut de la înălţime, la Liceul George Călinescu. Acesta are 12 ani. Intervin SMURD B şi SMURD C din cadrul detaşamentului Palas. Din primele informaţii, băiatul este conştient. Acesta a căzut de la etajul 2 al liceului”, au informat reprezentanţii ISU Constanţa.

 

Băiatul a fost evaluat medical şi apoi transportat la spital pentru investigaţii medicale.

 

Deocamdată nu se ştie cum s-a produs incidentul, la nivelul liceului fiind declanşată o anchetă.

 

Şi poliţiştii fac anhetă la Liceul „George Călinescu”.

 

„Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că un băiat de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanţa, ar fi căzut de la etajul 2 al unităţii de învăţământ. Copilul a suferit multiple traumatisme şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii constănţeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, spun reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

 

 

 

Sursa: www.hotnews.ro