Trei persoane, între care un copil de 10 ani au murit, joi, în accidentul din apropierea localităţii Slobozia Bradului, în judeţul Vrancea, unde un TIR a lovit o dubiţă. Alte patru persoane au fost rănite, între care o fată de 14 ani este în stare gravă, la spital.

 

Reprezentanţii IPJ Vrancea au anunţat, joi seara, că în urma accidentului din apropierea localităţii Slobozia Bradului au murit trei persoane: şoferul dubiţei, un bărbat de 40 ani, o femeie de 35 ani şi un copil de 10 ani, pasageri în dubiţă.

 

Au fost, de asemenea, răniţi alţi doi bărbaţi, pasageri în dubiţă şi şoferul autocamionului care a provocat accidentul, iar o fată în vârstă de 14 ani a fost transferată în stare gravă la spitalul judeţean Buzău.

 

Potrivit IPJ Vrancea, accidentul s-a produs pe DN2 E85, în afara localităţii Slobozia Bradului spre Râmnicu Sărat.

 

„Şoferul unui autocamion care circula pe DN2 E85, dinspre Focşani către Buzau, în afara localităţii Slobozia Bradului, la km 152, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a frânat, moment în care vagonul a pătruns pe contrasens în răsucire, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus”, au declarat reprezentanţii IPJ Vrancea.

 

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.