Anchetatorii au început, azi dimineaţă, reconstituirea crimei în cazul Alexandrei Măceşanu, în prezenţa suspectului Gheorghe Dincă.

 

Gheorghe Dincă a fost scos din arestul IPJ Olt, pentru reconstituirea crimei în cazul Alexandrei Măceşanu. Criminalişti, poliţişti de la forţele speciale şi procurori au început reconstituirea în Dobrosloveni, localitatea Alexandrei Măceşanu, urmând să refacă apoi traseul din ziua în care acesta a luat-o pe adolescentă la ocazie.

 

Apoi, au revenit la Caracal, la liceul unde a învăţat Alexandra Măceşanu. Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a coborât din maşină, cum a urcat pe bancheta din spate, cum a legat-o şi lovit-o pe Alexandra. De la şcoală au continuat drumul spre dig, acolo unde Dincă avea să arunce telefonul tinerei. În jurul orei 11.00, anchetatorii au ajuns la casa lui Gheorghe Dincă.

 

Presupusul criminal le-a arătat oamenilor legii cum a băgat maşina în curte, iar apoi au reconstituit pas cu pas cele întâmplate la sfârşitul lunii iulie. O poliţistă de Poliţia Capitalei joacă rolul Alexandrei! Dincă a legat-o la mâini cu cureaua de la pantaloni, exact aşa cum a făcut cu Alexandra. Anchetatorii se află încă la reconstituirea zilei de 24 iulie, când Dincă a răpit-o pe fată.

 

Urmează ca Dincă să arate şi ce a făcut în data de 25 iulie, când, se ştie, a ieşit din casă, moment în care Alexandra a putut suna la 112. De asemenea, poliţista din Bucureşti, care are aceeaşi înălţime şi greutate cu Alexandra, va fi folosită şi la reconstituirea scenei cu butoiul. Dincă va trebui să explice exact cum a poziţionat trupul adolescentei, precum şi modul în care a aşezat în butoi, peste Alexandra, materialele inflamabile pe care le-a folosit pentru arderea trupului fetei.

 

 

 

Sursa: www.cancan.ro