Se circulă îngreunat miercuri dimineaţă, pe A3 Bucureşti - Ploieşti, pe sensul dinspre Capitală, din cauza unui accident petrecut în dreptul localităţii Bărcăneşti.

Centrul Infotrafic anunţă că evenimentul a blocat o bandă a sensului spre Ploieşti, la km 68 al autostrăzii, în dreptul localităţii prahovene Bărcăneşti. În accident a fost implicată o  maşină al cărei şofer a vrut să evite un obstacol şi a lovit un parapet median.

Conducătorul auto, dar şi pasagerul din dreapta au fost răniţi, acesta din urmă fiind transportat la spital.

"Pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 68, în dreptul localităţii Bărcăneşti, judeţul Prahova, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului în momentul în care a vrut să evite un obstacol şi a intrat într-un parapet median. În urma impactului şoferul şi pasagerul din dreapta au fost răniţi, acesta din urma fiind şi transportat la spital. Circulaţia rutieră este blocată pe banda a doua a sensului de mers Bucureşti - Ploieşti şi se desfăşoară pe prima, estimându-se reluarea în condiţii normale în aproximativ 30 de minute", a anunţat Infotrafic, în jurul orei 8.40.