Vremea începe să se încălzează
Dacă marţi şi miercuri, vremea va fi plăcută, vom avea maxime care vor depăşi 30 de grade, joi şi vineri.
Sâmbătă şi duminică, vremea se va răci din nou şi va intra în maximul normal, de 23-29 de grade.
Capitala va fi ferită de ploile de vară, iar temperatura se va încălzi, însă nu vor fi depăşite 30 de grade.
Şi la mare vremea începe să se încălzească. Apa mării va avea 22-23 de grade, iar afară va fi un pic mai grad.
Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 5-15 iulie, conform prognozei pe următoarele două săptămâni realizate de Administraţia Naţională de Meteorologie.
În Banat, în prima săptămână vremea se va încălzi uşor de la o zi la alta, astfel încât temperaturile maxime vor atinge, în medie, 29 de grade în data de 6 iulie. Ulterior vor scădea uşor spre valori medii de 27 de grade în data de 8 iulie, apoi vor creşte din nou uşor şi treptat, până la sfârşitul intervalului, spre 31 de grade, în medie. Temperaturile minime vor fi în creştere treptată în prima săptămână de prognoză, de la aproximativ 10 grade în prima zi, până spre 16 grade în data de 7 iunie. Ulterior, variaţiile vor fi nesemnificative astfel că, pe parcursul intervalului 8 -15 iulie, media temperaturilor minime se va menţine în jurul a 16
grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 5- 15 iulie.
La începutul intervalului, în Crişana vremea se va afla într-un proces de încălzire, temperaturile maxime urmând a atinge în medie 28-29 de grade în 7 iulie, pornind de la 23 de grade în prima zi. Ulterior, în intervalul 7 - 11 iulie, variaţiile nu vor fi notabile de la o zi la alta, urmând astfel ca media temperaturilor maxime să se menţină în jurul a 27-28 de grade. În perioada imediat următoare, între 12 şi 15 iulie, temperaturile maxime vor creşte uşor de la o zi la alta, atingând în ultimele zile ale celei de-a doua săptămâni de prognoză, în medie, 30 de grade. În intervalul 2 - 7 iulie, temperaturile minime vor creşte de la medii de 10 grade în prima zi, spre 15-16 grade la sfârşitul acestuia, apoi, până în data de 15 iulie, variaţiile vor fi nesemnificative, minimele menţinându-se în jurul mediei de 15 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în intervalul 6- 15 iulie.
În Transilvania, vremea se va afla într-un proces de încălzire în prima parte a intervalului, când valorile medii ale temperaturilor diurne vor creşte de la 20 de grade în prima zi, până spre 27 de grade în data de 6 iulie. Ulterior, nu vor fi variaţii semnificative astfel că, în perioada 7- 11 iulie, temperaturile maxime se vor menţine în jurul mediei de 26 de grade. Din 12 iulie, maximele vor creşte uşor şi treptat, atingând la sfârşitul intervalului de prognoză în medie 28-29 de grade. În ceea ce priveşte regimul nocturn, acesta va urma un parcurs similar cu cel al maximelor, astfel minimele vor creşte până la medii de 14 grade în data de 7 iulie, pornind de la 8 grade în primele zile ale intervalului, pentru ca ulterior, până la finalul celei de-a doua săptămâni, variaţiile să nu fie notabile, urmând ca temperaturile minime să se menţină în jurul a 13-14 grade, în medie. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în intervalul 6 - 15 iulie.
Parcursul temperaturilor maxime va fi, în Maramureş, similar cu cel al minimelor. Astfel, în prima săptămână, temperaturile diurne vor creşte treptat până spre valori medii de 28 de grade în data de 6 iulie, ulterior, în intervalul 7 - 11 iulie, maximele se vor menţine în jurul a 27 de grade, pentru ca apoi, până spre sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, să urce spre o valoare medie de 29 de grade. Minimele vor fi în creştere până în data de 7 iulie, pornind de la o medie de 9 grade în 2 iulie, apoi până la sfârşitul intervalului se vor menţine în jurul valorii de 14 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 5 -15 iulie.
În Moldova, la începutul primei săptămâni, valorile termice diurne se vor situa sub cele specifice perioadei, îndeosebi în nordul regiunii, apoi vor creşte uşor şi treptat până spre 28 de grade, în data de 6 iulie. Ulterior, în perioada 7 -9 iulie temperaturile diurne vor scădea uşor spre valori medii de 26-27 grade, apoi până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, variaţiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, media maximelor urmând a se situa în jurul a 28 de grade. Minimele vor avea un parcurs similar cu cel al maximelor, acestea urmând a creşte de la o medie de 10 grade în prima zi a intervalului, spre 16 grade în data de 7 iulie, valoare ce va fi reprezentativă pentru perioada 8 -15 iulie. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în intervalul 6 - 15 iulie, însă în restul intervalului se menţin condiţiile ca trecător să plouă pe spaţii mici.
Şi în Dobrogea, în prima săptămână a intervalului, valorile termice diurne vor creşte uşor şi treptat, de la 24 grade, în data de 2 iulie, spre 28 de grade, în 6 iulie. Ulterior acestei date şi până spre sfârşitul celei de-a doua săptămâni, variaţiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, astfel că media temperaturii maxime va fi de 27-28 de grade. Regimul nocturn va avea un parcurs similar cu cel diurn, urmând astfel ca temperaturile minime să crească treptat de la medii de 14 grade în prima zi a intervalului, spre valori de 18-19 grade în data de 7 iulie. Până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni nu vor exista variaţii notabile, media temperaturilor nocturne fiind de 19 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 3- 5 iulie, apoi între 6 şi 12 iulie.
În Muntenia, în prima săptămână, media regională a temperaturilor maxime va creşte uşor de la o zi la alta, până spre 30 de grade. Ulterior, maximele vor scădea uşor spre o medie de 27- 28 de grade în zilele de 8 şi 9 iulie, apoi vor creşte din nou uşor, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, până spre valori de 30-31 de grade. Temperaturile minime vor creşte de la valori medii de 12 grade în prima zi a intervalului, până spre 16 grade în 7 iulie, apoi, până la sfârşitul intervalului (15 iulie), variaţiile vor fi nesemnificative. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 6-12 iulie, iar în restul intervalului vor fi condiţii ca trecător să plouă slab.
Vremea se va afla într-un proces de încălzire uşoară şi treptată, în prima săptămână, în Oltenia, urmând, astfel, ca temperaturile maxime să crească, de la medii de 25 de grade în 2 iulie, spre 29-30 de grade în 6 iulie. Ulterior datei de 6 iulie, mediile temperaturilor maxime diurne vor scădea până spre 27 de grade în data de 8 iulie, apoi vor creşte din nou, uşor, de la o zi la alta, până spre sfârşitul celei de-a doua săptămâni, spre 30-31 de grade. Regimul nocturn va urma un parcurs similar cu cel al maximelor, astfel, minimele vor creşte treptat până la o medie de 17 grade în data de 7 iulie, pornind de la 12 grade în prima zi a intervalului, apoi nu vor fi variaţii notabile, temperaturile minime menţinându-se în jurul valorii medii de 17 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 6 -12 iulie.
La munte, începând cu data de 2 iulie, vremea se va încălzi, temperaturile maxime urmând a creşte de la valori medii de 13-14 grade, spre 18 grade în 6 iulie. Ulterior, acestea vor scădea uşor, spre 16 grade în 8 iulie. Apoi, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, variaţiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, urmând ca în perioada 9 -15 iulie temperaturile maxime să se menţină în jurul valorii medii de 19 grade. Minimele vor creşte până spre valori medii de 10 grade în 7 iulie, apoi, până la sfârşitul intervalului variaţiile nu vor fi notabile, urmând ca în perioada 8 -15 iulie media temperaturilor minime să se menţină în jurul a 10 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 6 - 15 iulie, însă şi în restul intervalului vor fi posibile ploi izolate.
Vremea se schimbă radical. Anunţ de ultimă oră de la meteo
2 iulie 2018
- citeşte totul despre:
- vreme,
- temperaturi,
- incalzire,
- ploi,
- prognoza



Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:
Email:
Comentariul:
Din aceeaşi categorie:
Veste excelentă pentru elevi. Se apropie vacanţa. Când vor avea o săptămână liberă
(18 octombrie 2019)
63 vizualizări
Peste 700 de hectare de pădure, distruse complet de fenomenele meteo extreme din ultimele zile
(22 septembrie 2017)
25 vizualizări
Procurori: Adolescenta din Sibiu care a murit după ce a căzut de pe acoperişul unui bloc turn juca ”Balena Albastră”. Decesul nu a fost un accident
(5 aprilie 2017)
399 vizualizări
Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constituţională în legătură cu Dosarul electronic de sănătate
(30 noiembrie 2016)
34 vizualizări
Noi locuri de muncă în România
(21 iulie 2013 - Clara ION)
59 vizualizări
Cele mai tari perle de la BAC
(9 iulie 2016)
733 vizualizări
Medalii de aur şi argint la Olimpiada Internaţională de Ştiinţele Pământului
(21 septembrie 2013)
84 vizualizări
Persoanele până în 26 de ani, care provin din sistemul de protecţie, vor avea ajutor social mai mare
(12 aprilie 2016)
203 vizualizări
MAE recomandă românilor din străinătate să aibă acte de identitate valabile pentru a putea vota
(20 octombrie 2014)
163 vizualizări
Astăzi este Ziua internaţională a copiilor
(1 iunie 2016)
154 vizualizări
Începe proba scrisă la Academia de Poliţie, pe liste sunt înscrişi peste 2.800 de candidaţi
(5 august 2016)
35 vizualizări
Profesor de la Evaluarea Naţională, infectat cu COVID-19. Cu cine a intrat în contact
(23 iunie 2020)
66 vizualizări
Iarna închide autostrada A2! Autovehiculele vor fi evacuate în sistem controlat
(27 februarie 2018)
26 vizualizări
Covid-19 la Iaşi: Se închid barurile şi restaurantele, se deschide larg poarta Mitropoliei?
(5 octombrie 2020)
187 vizualizări
Avertizare meteo: Vreme rea in toata tara, pana duminica. La munte va ninge abundent
(25 ianuarie 2019)
24 vizualizări
Guvernul nu susţine introducerea pensiilor speciale
(10 decembrie 2014)
129 vizualizări
Cod portocaliu de inundaţii pentru bazine hidrografice din 13 judeţe
(4 iulie 2017)
82 vizualizări

Potrivit șefului Institutului american de boli infecțioase, cea mai grea parte

Câteva fructe au fost depistate ca fiind foarte periculoase. Acestea au fost

Facebook a decis să renunțe la butonul de like pentru anumite pagini, iar
Într-un bordel din Vaslui, matroana strigă la o angajată, care tocmai era cu un client.
– Marişico, opreşti plăşerili, că suta de lei îi falsă!
– Apăi, doamnă, nu mai pot acu’, că domnul tocmai a jubilat!



„Nu fă rău şi acesta va înceta să existe.” — Lev Tolstoi
Curs valutar
12 ianuarie 2021

EURO = 4.8715 RON


USD = 4.0088 RON


GBP = 5.4451 RON

Top articole
-
Crimă la Dumbrava, în Prahova! Un tânăr de 22 de ani a murit!
Publicat la data de 3 ianuarie 2021
-
Catedrala Sfântul Ioan- un simbol al Ploieştiului
Publicat la data de 7 ianuarie 2021
-
Obligaţia de a purta masca în aer liber este legală – sentinţă definitivă a Curţii Supreme
Publicat la data de 5 ianuarie 2021
-
O tânără, studentă la Medicină, a fost găsită decedată într-o pădure
Publicat la data de 9 ianuarie 2021
-
Persoanele care se vaccinează şi intră în contact cu un pacient cu COVID-19 nu vor mai sta în carantină
Publicat la data de 13 ianuarie 2021
-
Mister în Mungii Bucegi. Jandarmii au găsit o maşină abandonată într-o râpă
Publicat la data de 6 ianuarie 2021
-
Fostul ministru şi candidat la preşedinţie, Bogdan Stanoevici, a murit
Publicat la data de 12 ianuarie 2021
-
S-a întors acasă la o săptămână după ce a fost înmormântat !
Publicat la data de 3 ianuarie 2021
-
Cod galben de ninsori abundente în Prahova şi în alte 20 de judeţe!
Publicat la data de 10 ianuarie 2021
-
CNAS: Până la 31 martie, se menţine excepţia de utilizare a cardului pentru validarea serviciilor medicale acordate la distanţă. Reţetele pot fi transmise de medic pacientului în format electronic
Publicat la data de 5 ianuarie 2021