Vremea începe să se încălzează
Dacă marţi şi miercuri, vremea va fi plăcută, vom avea maxime care vor depăşi 30 de grade, joi şi vineri.
Sâmbătă şi duminică, vremea se va răci din nou şi va intra în maximul normal, de 23-29 de grade.
Capitala va fi ferită de ploile de vară, iar temperatura se va încălzi, însă nu vor fi depăşite 30 de grade.
Şi la mare vremea începe să se încălzească. Apa mării va avea 22-23 de grade, iar afară va fi un pic mai grad.
Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 5-15 iulie, conform prognozei pe următoarele două săptămâni realizate de Administraţia Naţională de Meteorologie.
În Banat, în prima săptămână vremea se va încălzi uşor de la o zi la alta, astfel încât temperaturile maxime vor atinge, în medie, 29 de grade în data de 6 iulie. Ulterior vor scădea uşor spre valori medii de 27 de grade în data de 8 iulie, apoi vor creşte din nou uşor şi treptat, până la sfârşitul intervalului, spre 31 de grade, în medie. Temperaturile minime vor fi în creştere treptată în prima săptămână de prognoză, de la aproximativ 10 grade în prima zi, până spre 16 grade în data de 7 iunie. Ulterior, variaţiile vor fi nesemnificative astfel că, pe parcursul intervalului 8 -15 iulie, media temperaturilor minime se va menţine în jurul a 16
grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 5- 15 iulie.
La începutul intervalului, în Crişana vremea se va afla într-un proces de încălzire, temperaturile maxime urmând a atinge în medie 28-29 de grade în 7 iulie, pornind de la 23 de grade în prima zi. Ulterior, în intervalul 7 - 11 iulie, variaţiile nu vor fi notabile de la o zi la alta, urmând astfel ca media temperaturilor maxime să se menţină în jurul a 27-28 de grade. În perioada imediat următoare, între 12 şi 15 iulie, temperaturile maxime vor creşte uşor de la o zi la alta, atingând în ultimele zile ale celei de-a doua săptămâni de prognoză, în medie, 30 de grade. În intervalul 2 - 7 iulie, temperaturile minime vor creşte de la medii de 10 grade în prima zi, spre 15-16 grade la sfârşitul acestuia, apoi, până în data de 15 iulie, variaţiile vor fi nesemnificative, minimele menţinându-se în jurul mediei de 15 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în intervalul 6- 15 iulie.
În Transilvania, vremea se va afla într-un proces de încălzire în prima parte a intervalului, când valorile medii ale temperaturilor diurne vor creşte de la 20 de grade în prima zi, până spre 27 de grade în data de 6 iulie. Ulterior, nu vor fi variaţii semnificative astfel că, în perioada 7- 11 iulie, temperaturile maxime se vor menţine în jurul mediei de 26 de grade. Din 12 iulie, maximele vor creşte uşor şi treptat, atingând la sfârşitul intervalului de prognoză în medie 28-29 de grade. În ceea ce priveşte regimul nocturn, acesta va urma un parcurs similar cu cel al maximelor, astfel minimele vor creşte până la medii de 14 grade în data de 7 iulie, pornind de la 8 grade în primele zile ale intervalului, pentru ca ulterior, până la finalul celei de-a doua săptămâni, variaţiile să nu fie notabile, urmând ca temperaturile minime să se menţină în jurul a 13-14 grade, în medie. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în intervalul 6 - 15 iulie.
Parcursul temperaturilor maxime va fi, în Maramureş, similar cu cel al minimelor. Astfel, în prima săptămână, temperaturile diurne vor creşte treptat până spre valori medii de 28 de grade în data de 6 iulie, ulterior, în intervalul 7 - 11 iulie, maximele se vor menţine în jurul a 27 de grade, pentru ca apoi, până spre sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, să urce spre o valoare medie de 29 de grade. Minimele vor fi în creştere până în data de 7 iulie, pornind de la o medie de 9 grade în 2 iulie, apoi până la sfârşitul intervalului se vor menţine în jurul valorii de 14 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 5 -15 iulie.
În Moldova, la începutul primei săptămâni, valorile termice diurne se vor situa sub cele specifice perioadei, îndeosebi în nordul regiunii, apoi vor creşte uşor şi treptat până spre 28 de grade, în data de 6 iulie. Ulterior, în perioada 7 -9 iulie temperaturile diurne vor scădea uşor spre valori medii de 26-27 grade, apoi până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, variaţiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, media maximelor urmând a se situa în jurul a 28 de grade. Minimele vor avea un parcurs similar cu cel al maximelor, acestea urmând a creşte de la o medie de 10 grade în prima zi a intervalului, spre 16 grade în data de 7 iulie, valoare ce va fi reprezentativă pentru perioada 8 -15 iulie. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în intervalul 6 - 15 iulie, însă în restul intervalului se menţin condiţiile ca trecător să plouă pe spaţii mici.
Şi în Dobrogea, în prima săptămână a intervalului, valorile termice diurne vor creşte uşor şi treptat, de la 24 grade, în data de 2 iulie, spre 28 de grade, în 6 iulie. Ulterior acestei date şi până spre sfârşitul celei de-a doua săptămâni, variaţiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, astfel că media temperaturii maxime va fi de 27-28 de grade. Regimul nocturn va avea un parcurs similar cu cel diurn, urmând astfel ca temperaturile minime să crească treptat de la medii de 14 grade în prima zi a intervalului, spre valori de 18-19 grade în data de 7 iulie. Până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni nu vor exista variaţii notabile, media temperaturilor nocturne fiind de 19 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 3- 5 iulie, apoi între 6 şi 12 iulie.
În Muntenia, în prima săptămână, media regională a temperaturilor maxime va creşte uşor de la o zi la alta, până spre 30 de grade. Ulterior, maximele vor scădea uşor spre o medie de 27- 28 de grade în zilele de 8 şi 9 iulie, apoi vor creşte din nou uşor, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, până spre valori de 30-31 de grade. Temperaturile minime vor creşte de la valori medii de 12 grade în prima zi a intervalului, până spre 16 grade în 7 iulie, apoi, până la sfârşitul intervalului (15 iulie), variaţiile vor fi nesemnificative. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 6-12 iulie, iar în restul intervalului vor fi condiţii ca trecător să plouă slab.
Vremea se va afla într-un proces de încălzire uşoară şi treptată, în prima săptămână, în Oltenia, urmând, astfel, ca temperaturile maxime să crească, de la medii de 25 de grade în 2 iulie, spre 29-30 de grade în 6 iulie. Ulterior datei de 6 iulie, mediile temperaturilor maxime diurne vor scădea până spre 27 de grade în data de 8 iulie, apoi vor creşte din nou, uşor, de la o zi la alta, până spre sfârşitul celei de-a doua săptămâni, spre 30-31 de grade. Regimul nocturn va urma un parcurs similar cu cel al maximelor, astfel, minimele vor creşte treptat până la o medie de 17 grade în data de 7 iulie, pornind de la 12 grade în prima zi a intervalului, apoi nu vor fi variaţii notabile, temperaturile minime menţinându-se în jurul valorii medii de 17 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 6 -12 iulie.
La munte, începând cu data de 2 iulie, vremea se va încălzi, temperaturile maxime urmând a creşte de la valori medii de 13-14 grade, spre 18 grade în 6 iulie. Ulterior, acestea vor scădea uşor, spre 16 grade în 8 iulie. Apoi, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, variaţiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, urmând ca în perioada 9 -15 iulie temperaturile maxime să se menţină în jurul valorii medii de 19 grade. Minimele vor creşte până spre valori medii de 10 grade în 7 iulie, apoi, până la sfârşitul intervalului variaţiile nu vor fi notabile, urmând ca în perioada 8 -15 iulie media temperaturilor minime să se menţină în jurul a 10 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 6 - 15 iulie, însă şi în restul intervalului vor fi posibile ploi izolate.
Vremea se schimbă radical. Anunţ de ultimă oră de la meteo
2 iulie 2018
- citeşte totul despre:
- vreme,
- temperaturi,
- incalzire,
- ploi,
- prognoza



Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:
Email:
Comentariul:
Din aceeaşi categorie:
Ninsori viscolite la munte, precipitaţii mixte în nord, nord-vest şi centru şi vânt puternic în restul ţării
(4 februarie 2018)
396 vizualizări
Circulaţia rutieră pe A2 calea I Lehliu - Drajna şi pe DN 11A a fost redeschisă
(19 ianuarie 2016)
30 vizualizări
Camera Deputaţilor a adoptat amendamentul privind creşterea salariilor bugetarilor
(11 noiembrie 2015)
351 vizualizări
Află când se redeschid grădiniţele particulare
(6 iunie 2020)
133 vizualizări
Începe Postul Crăciunului
(14 noiembrie 2017)
32 vizualizări
Rafila: Avem transmitere comunitară intensă a virusului. Nu este exclus ca în această săptămână să înregistrăm 2000 de cazuri zilnice
(30 septembrie 2020)
542 vizualizări
Restricţiile din noaptea de Revelion: adunările publice sunt interzise, iar circulaţia este limitată, începând cu ora 23:00
(16 decembrie 2020)
486 vizualizări
Instantele si parchetele se redeschid pe 15 mai: Ce reguli noi impune Predoiu si cati bani NU s-au cheltuit
(6 mai 2020)
171 vizualizări
Operaţiunea “Mercur”. ANAF a demarat cea mai amplă campanie de verificare a magazinelor online suspectate de fraudă
(8 octombrie 2020)
194 vizualizări
Medicii avertizează: Copiii sub trei ani nu trebuie expuşi la soare
(26 iulie 2015)
23 vizualizări
12 zile libere pentru sărbători publice sau religioase
(22 aprilie 2016)
325 vizualizări
Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni
(11 aprilie 2016)
192 vizualizări
ANAF a recuperat aproape 18 milioane de euro de la Dan Voiculescu din totalul de peste 80 de milioane de euro
(23 septembrie 2019)
59 vizualizări
Medicii de familie anunţă că din 3 ianuarie nu mai acordă servicii decontate de casele de asigurări de sănătate
(21 decembrie 2017)
807 vizualizări
Apare programul ”Prima chirie pentru tineri”
(27 noiembrie 2016)
411 vizualizări
Lista penitenciarelor de unde au fost eliberaţi condiţionat 529 de detinuţi
(21 octombrie 2017)
883 vizualizări
Coronavirus România, 4 mai. Bilanţul persoanelor decedate ajunge la 803
(4 mai 2020)
187 vizualizări

Una dintre cele mai mari probleme în încetinirea răspândirii COVID-19 constă în faptul

Oricât de tentant ar fi mirosul de pâine aburindă, nu toate produsele de panificație

WhatsApp a detaliat modul în care vor fi afectaţi utilizatorii care nu acceptă
O blondă la volan. La radio se aude:
– Este ora 14! Ascultaţi Kiss FM !
Blonda, cu faţa mirată :
– Doamne, de unde ştiu ăştia ce ascult eu ???



“Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte.” Schopenhauer
Curs valutar
23 februarie 2021

EURO = 4.8745 RON


USD = 4.0118 RON


GBP = 5.6522 RON

Top articole
-
Cutremur in apropiere de Ploiesti !
Publicat la data de 14 februarie 2021
-
Guvernul PNL-USR taie şi ajutorul de deces!
Publicat la data de 16 februarie 2021
-
Teapa, bataie de joc si afaceri la nivel national : mastile cu supapa nu mai sunt bune !
Publicat la data de 15 februarie 2021
-
Se schimbă scenariul în 76 de unităţi de învăţământ din Prahova!
Publicat la data de 19 februarie 2021
-
Microbuz cu pasageri răsturnat în Prahova
Publicat la data de 12 februarie 2021
-
Mii de apartamente din Ploieşti în frig! Avarie majoră a sistemului de termoficare
Publicat la data de 14 februarie 2021
-
Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români
Publicat la data de 24 februarie 2021
-
Un tramvai deraiat a lovit un autoturism la Ploieşti!
Publicat la data de 17 februarie 2021
-
Băieţelul care a leşinat la Şcoala Sfânta Vineri din Ploieşti, a decedat!
Publicat la data de 16 februarie 2021
-
Verificări făcute de DNA la Primăria Ploieşti !
Publicat la data de 18 februarie 2021