Poliţiştii din Dâmboviţa au în custodie un bărbat de 58 de ani din Târgovişte, suspect în cazul dublei crime petrecute, vineri, pe un teren agricol de la marginea oraşului.

Bărbatul audiat, marţi seară, la Poliţia Judeţeană Dâmboviţa este vânător autorizat, deţine legal o armă de vânătoare, însă nu-şi plătise cotizaţia către Asociaţia Vânătorilor, motiv pentru care nu avea voie să vâneze, au anunţat şefii IPJ şi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, potrivit News.ro.

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, are copii care sunt căsătoriţi şi este vânător.

Cei doi oficiali au precizat, răspunzând mai multor întrebări, că bărbatul este „foarte stăpân pe sine” şi nu a recunoscut fapta, el susţinând că nu îl cunoştea pe Gheorghe Ifrim, consilierul local din Răzvad ucis, deşi cei doi făceau parte din grupe care acţionau pe acelaşi fond de vânătoare.

Bărbatul a fost inclus încă de vineri, a doua zi de la producerea crimei, într-un cerc de suspecţi din care au făcut parte 11 persoane. Declaraţiile sale contradictorii i-au făcut pe anchetatori să restrângă cercul şi să-l ridice pentru a-l duce la audieri.