Patronul companiei Omniaturism, George Negru, s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din zona Piaţa Alba Iulia, din Capitală, el recurgând la acest gest după ce firma pe care o administra a avut probleme financiare, potrivit unor surse judiciare. Ministerul Turismului este asaltat de telefoane din partea celor care – plecaţi în vacanţe – au aflat din presa de la Bucureşti că patronul companiei Omnia Turism, George Negru, şi-a pus capăt zilelor.

Conform unor surse judiciare, apelul la 112 a fost făcut de paznicul blocului din Sectorul 3 al Capitalei, care a auzit o bubuitură.

Conform Poliţiei Capitalei, luni dimineaţa, în jurul orei 06.45, prin apel 112 a fost sesizat că în zona Piaţa Alba Iulia, Sector 3, pe trotuar se afla un bărbat decedat.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri - Compartimentul Morţi Suspecte care au efectuat cercetarea”, conform Poliţiei Capitalei.

Trupul bărbatului a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru a se stabili imprejurările în care s-a produs decesul.

Surse judiciare au precizat că bărbatul şi-a pus capăt zilelor pentru că avea probleme financiare.

Ministerul Turismului este asaltat de telefoane din partea celor care – plecaţi în vacanţe – au aflat din presă că patronul companiei Omniaturism, George Negru, şi-a fi pus capăt zilelor.

„Sună telefoanele încontinuu, încă nu ştim ce am putea face concret, dar oamenii întreabă în ce situaţie se află după moartea patronului de la Omniaturism”, a spus un funcţionar din Ministerul Turismului.

Moartea omului de afaceri George Negru a fost anunţată pe site-ul companiei sale, Omniaturism.