În spitale din Capitală mai sunt internate, luni, trei persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care una în stare critică, iar în clinici din Marea Britanie, Olanda, Belgia, Austria, Israel şi Germania sunt 18 pacienţi.

Din datele centralizate la Ministerul Sănătăţii, 21 de răniţi în incendiul de la Colectiv mai sunt internaţi în spitalele din ţară şi din străinătate.

În spitalele din Bucureşti sunt internaţi trei dintre răniţi, unul fiind în stare critică. La Spitalul Floreasca sunt doi pacienţi, iar al treilea este la Institutul "CC Iliescu".

Ministerul Sănătăţii a precizat că 78 dintre răniţii care au fost trataţi, după incendiul din 30 octombrie, în spitale din Capitală au fost externaţi.

Dintre cei 39 de răniţi transferaţi din spitale din Capitală în unităţi sanitare din străinătate mai sunt internaţi 18, toţi în stare stabilă, iar alte două persoane se află în tratament ambulatoriu. Opt dintre răniţi sunt internaţi în Belgia, trei în Marea Britanie, câte doi în Austria, Olanda şi Germania şi unu în Israel.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Colectiv şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, dintre care 27 de persoane au murit în aceeaşi noapte, iar ulterior 24 în spitalele din ţară şi 12 dintre răniţii transferaţi în străinătate.