Controversatul om de televiziune Mircea Badea şochează din nou. Într-o postare pe siteul personal, Badea atrage atenţia a ceea ce s-ar putea întâmpla în cazul unui cutremur puternic.

"Un lucru e sigur in urma tragediei din mizeria aia de club: societatea romaneasca atat poate. Nimic mai mult. Doctorii si salvatorii au fost eroici dar nu pot fi miraculosi. Atatea spitale avem, atatia medici au mai ramas, atata infrastructura de interventie mai e. De ce? Pentru ca nici nu vrem altceva. Nu suntem interesati.
Ne preocupa in exclusivitate feisbucul, serialele cu ghiorlani, emisiunile cu cantaciosi si bucatari, scandalurile intre manelisti si tute nespalate care put a branza. Atat. Mestecam clisee inepte din sculare in culcare, ne izmenim ipocrit, cultivam o atmosfera tampa, de rumegatoare. Societatea noastra nu poate mai mult pentru ca nu vrea.
Abuzurile din justitie nu ne intereseaza, codul fiscal nu ne priveste, distrugerea totala a capitalului autohton ne bucura, statutul de colonie ne relaxeaza. In rest, da-i cu berica si cu manelica. Cu feisbuc si cu Leo. Cu bicla si centrul vechi. Culareala si prosteala. Nimic de substanta. Nicio rigoare. Trepanarea si iresponsabilitatea la rang de legi supreme. Dilaila eterna. De fapt, nu, nu eterna. Pana cand vine realitatea cu nota de plata: in general letala
Apropo de plata: suntem din ce in ce mai putini astia care platim taxe. Nici asta nu ne intereseaza. Lasa asa. Ne apara Arsenie Boca 2.0
O sa crapam exact ca aia de pe Titanic: cretini, topaind, dand like. Icebergul vine sigur. E pe drum.
"

SURSA: http://www.mircea-badea.ro/in-cazul-unui-cutremur-suntem-pa/