Ministerul Afacerilor Interne a dat publicităţii, în urmă cu puţin timp, un comunicat de presă în care vorbeşte despre acţiunea de salvare de ieri. 

MAI confirmă, de asemenea, decesul celor patru membri ai echipajului. Este vorba despre Pilotul comandor Petre Corneliu Cătuneanu, Copilotul - căpitan comandor Claudiu Crăcănel, medicul Laura Vizireanu şi asistenta medical Camelia Harton.

Pilotul elicopterului, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, avea 47 de ani, era căsătorit şi avea un copil. El a absolvit Şcoala Militară în urmă cu 23 de ani şi era angajat al Ministerului Afacerilor Interne de 10 ani. Avea la activ 2.900 de ore de zbor, dintre care aproximativ 2.000 pe elicopter de tip EC 135. Pilotul era fratele jurnalistei Marilena Nedelcu de la Realitatea TV

Copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, avea 42 ani, era căsătorit şi avea un copil minor. El avea la activ 1.600 de ore de zbor, dintre care 500 pe acest tip de elicopter. Era angajat al Ministerului Afacerilor Interne de 7 ani şi absolvise cursurile Şcolii Militare în urmă cu 18 ani.

Medicul din cadrul SMURD Constanţa, Vizireanu Laura, avea 39 de ani şi era mama unui băieţel de 4 ani.

Asistenta medicală, Gabriela Camelia Harton, avea 38 de ani şi lucra în cadrul SMURD din anul 2008. Ea avea un copil, iar în ziua accidentului îşi anunţase iubitul că era din nou însărcinată.