Călătorii care vor să meargă în weekend la mare îşi pot achiziţiona bilete CFR Călători la preţuri pornind de la 19,9 lei, pe sens, de la Bucureşti spre litoral, a anunţat compania de transport feroviar.

Prin oferta "Bilet de Weekend", din Bucureşti Nord spre şi dinspre litoral tariful este de 19,9 lei/ sens/ călătorie cu trenurile Regio sau 37,7 lei cu trenurile InterRegio.

Comparativ, potrivit informaţiilor furnizate pe site-ului companiei, joi sunt disponibile patru trenuri de la Bucureşti la Constanţa, InterRegio, iar preţul unui bilet întreg la clasa a doua este de 62 lei.

"CFR Călători recomandă achiziţionarea anticipată a biletelor la Trenurile Soarelui pentru a putea beneficia de avantajoasele oferte comerciale. În funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul, reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipaţie de 6 zile şi ajung până la 25% pentru anticipaţia de peste 21 de zile, adică 45,13 lei. Reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online", se arată într-un comunicat al transportatorului feroviar de călători. Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui 2014 este valabil până la data de 15 septembrie şi cuprinde peste 44 de trenuri spre şi dinspre litoral şi Delta Dunării.