Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost scoşi din arestul la domiciliu şi duşi la sediul DIICOT, acolo unde au fost audiaţi. Cei doi sunt acuzaţi într-un dosar de proxenetism, în care există şi o acuzaţie de viol, încă neprobată conform declaraţiilor avocaţilor din dosar. Fraţii Tate au fost recent eliberaţi din arest.

 

Cei doi influenceri sunt apăraţi de celebra Tina Glandian, avocata lui Michael Jackson

 

Andrew Tate a postat primul video pe reţelele de socializare după ieşirea din arest: se plimbă printr-o cameră şi fumează. Influencerul afirmă că, încă de anul trecut a stat închis non-stop, ceea ce i-a adus ”claritate absolută a minţii”. În primul video postat pe reţelele de socializare după eliberarea din închisoare, Andrew Tate se plimbă, printr-o cameră cu pereţi negri, în timp ce fumează.

 

Electronicele din încăpere sunt închise. ”De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. Am stat într-o celulă de 3 metri, fără electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minţii. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă”, a scris Andrew Tate alături de imagini.

 

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro