Este şoc în showbiz după ce cântăreţul Puya a fost prin drogat în trafic. Cunoscutul interpret de muzică rap/hip-hop, Puya, a fost depistat miercuri în jurul orelor 12:15, în trafic, pe B-dul Eroilor din Capitală, sub influenţa substanţelor stupefiante, în timp ce conducea un scuter.

 

Cântăreţul Puya a fost prins de poliţiştii de la Rutieră în timp ce era drogat şi conducea un scuter pe o şosea din Bucureşti.

 

Artistul ar fi fost transportat la INML, după ce drugtestul iniţial făcut de poliţiştii de la Rutieră a indicat consumul de cocaină. Astfel, lui Puya i s-a întocmit un dosar penal, potrivit g4media.ro.

 

Testul a arătat că Puya era drogat cu cocaină

Dragoş Gărdescu, alias Puya, a fost oprit, miercuri, în jurul prânzului, de un echipaj care supraveghea traficul în zona Dorobanţi.

 

Poliţiştii i-au făcut semn lui Puya să tragă pe dreapta şi l-au testat cu aparatul etilotest. După ce rezultatul a fost zero, agenţii i-ar fi cerut artistului să sufle şi în DrugTest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

 

Puya, condus la poliţie după efectuarea analizelor la INML

După ce a suflat şi în DrugTest, Puya a fost apoi luat cu maşina Poliţiei şi dus la INML pentru analize, după care a fost dus, în continuare, la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră, pentru a fi audiat în dosarul penal care tocmai ce fusese deschis pe numele lui.

 

Ajuns la sediul poliţiei, artistul a refuzat să facă vreo declaraţie, invocând dreptul la tăcere. Puya s-a ales şi cu permisul suspendat, iar în funcţie de analizele INML, dacă se va confirma că era drogat, Puya va fi trimis în judecată.

 

Comunicatul poliţiei

„În data de 27 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, poliţiştii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a anunţat Burigada de Poliţie Rutieră.

 

 

 

Sursa: www.playtech.ro