Obiecte pe care să nu le ţii în casă. Ce semnificaţie ascund şi de ce se spune că poartă ghinon. Aşa cum există talismane purtătoare de noroc, aşa există şi obiecte care nu aduc nimic bun în viaţă. Da, ai auzi bine! Dacă ai impresia că te urmăreşte ghinionul şi nu ştii din ce cauză, aruncă imediat aceste lucruri pe care le ţii în casă.

 

Obiecte pe care să nu le ţii în casă

 

Multă lume nu crede în superstiţii, dar nu înseamnă că acestea nu există. Probabil ţi s-a întmplat să te simţi urmărit de ghinion, iar problemele să se ţină lanţ şi nu ai avut o explicaţie pentru asta. Ei bine, anumite obiecte pe care le ai în casă sunt purtătoare de energii negative.

 

Specialiştii avertizează că este de preferat să eviţi cumpărarea de obiecte la întâmplare, în speciali din magazinele de antichităţi, deoarece nu le cunoaşi istoria şi nici nu ştii persoanele care le-au deţinut înainte. Conform Feng-Shui, obiectele poarta amprenta karmica a persoanelor care le-au avut în trecut şi a întâmplărilor care s-au petrecut în viaţa lor.

 

De exemplu, un pandantiv purtat de o persoană care a fost măcinată de probleme sau de boli, poartă cu el energia negativă a persoanei respective, iar toate problemele ei vor ajunge în viaţa ta. Mai jos îţi prezentăm câteva obiecte pe care nu este indicat să le ai în casă.

 

Tablori sau fotografii sumbre

Specialiştii spun că nu este bine să avem în casă tablouri şi fotografii sumbre, care indică incedii şi dezastre naturale. Aceste obiecte sunt ca un magnet pentru energia negativă şi sunt aducătoare de necazuri pentru familia din casa respectivă. Chiar dacă unele sunt frumoase sau scumpe, imaginile cu suferinţă sau violenţă aduc acelaşi tip de experienţă în viaţa ta. De asemenea, culorile e bine să fie cât mai vesele şi optimiste.

 

Animale împăiate

Se spune că nu este bine să deţinem animale împăiate, fără viaţă şi energie. Acestea au o aură negativă şi sunt aducătoare de boli, sărăcie şi veşti rele. Se spune despre ele că îţi vor purta ghinion toată viaţa şi cineva din familia ta va rămâne fără viaţă, aşa cum sunt şi ele.

 

Ceasuri stricate

Dacă ai prin casă un ceas care a rămas fără baterie sau s-a stricat şi nu-ţi mai indică ora, scapă de el sau repară-l cât mai repede. Un ceas care nu funcţionează este semn rău, iar ghionionul te va urmări peste tot.

 

Mătură veche

Dacă matura s-a învechit şi nu o mai poţi folosi, e recomandat să o arunci şi să-ţi iei alta noua. Nu doar pentru că este un obiect nefolositor, ci pentru faptul că aduce nenorociri şi ghinion.

 

Sticla spartă

Specialiştii spun că nu este bine să avem un geam spart la casă, deoarece rămâne un spaţiu prin care poate intra ghinionul. De asemenea, vesela sau oglinzile sparte sau crăpate în casă sunt aducătoare de ghinion şi necazuri.

 

Resturi de hârtii în portofel

Nu este bine să avem cec-uri sau tichete de transport expirate în portofel, deoarece vom avea parte de pierderi financiare şi de sărăcie.

 

 

 

 

sursa: www.stiridinlume.ro