Un bărbat din India a fost arestat pentru că şi-a omorât soţia aruncând cu o cobră în ea. Femeia se recupera după ce soţul încercase să o ucidă cu ajutorul unei vipere.

 

Poliţia din statul indian Kerala a declarat că Sooraj, de 27 de ani, şi-a ucis soţia, Uthra, cu o cobră pe care a eliberat-o în domitorul ei, după ce a eşuat în prima sa tentativă, când a vrut să o omoare cu o viperă, scrie Daily Mail.

 

Oamenii legii spun că din înregistrările telefonice ale bărbatului reiese că acesta a contactat crescători de şerpi veninoşi şi a urmărit pe internet videoclipuri cu şerpi.

 

Prima dată a încercat în martie, când a cumpărat o viperă Russell, extrem de veninoasă, pe care a eliberat-o asupra soţiei sale.

 

Uthra a supravieţuit, dar a avut nevoie de aproape două luni de spitalizare, a declarat Ashok Kumar, oficial al poliţiei.

 

În cele din urmă femeia a fost externată şi se recupera în casa părinţilor ei, când bărbatul a decis să acţioneze din nou.

 

A omorât-o pentru a păstra averea

 

De data aceasta Sooraj a cumpărat o cobră, pe care a eliberat-o în dormitorul unde dormea soţia sa.

 

Femeia a fost din nou muşcată şi a fost dusă la spital, unde i s-a constatat decesul.

 

Anchetatorii spun că cei doi nu se înţelegeau foarte bine, iar bărbatul, care era funcţionar bancar, a decis să o omoare pentru că un eventual divorţ ar fi implicat returnarea către familia femeii, una înstărită, a întregii lor averi- 100 de monede de aur, o maşină nouă şi 500.000 de rupii (circa 20.000 de dolari) în numerar.

 

Cei doi aveau împreună un copil în vârstă de un an.

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro