Lara Fabian şi-a anulat concertul de la Bucureşti, fiind un anunţ făcut, în ultimul moment. Luni, chiar în ziua reprezentaţiei artistice, cei care aveau un bilet cumpărat pentru a putea să o vadă pe cântăreaţă au primit vestea dezamăgitoare. Organizatorii evenimentului au decis că vor fi luate măsuri în acest caz, după ce concertul Larei Fabian de pe 3 februarie 2020 nu a mai avut loc.

 

Lara Fabian, consecinţe grave după ce şi-a anulat concertul de la Bucureşti

Lara Fabian nu va fi „iertată” de către organizatorii concertului. Evenimentul mult aşteptat trebuia să se desfăşoare în seara de luni, la Sala Palatului din Capitală, având ca oră de începere 19:30. Organizatorii International Creative Talent Agency au anunţat că o vor acţiona în judecată pe celebra artistă. Mai mult, nu este pentru prima dată când Lara Fabian ar acţiona în acest mod. Ar fi vorba chiar despre al doilea show consecutiv pe care artista îl anulează. Cântăreaţa şi-a anulat concertul cu doar două ore înainte de-a urca pe scenă, pe motiv că nu ar fi fost plătită.

 

Organizatorii show-ului din Capitală au transmis în acest sens chiar un comunicat oficial, în care au precizat că o vor da în judecată pe artista originară din Belgia. Totodată, numărul biletelor vândute pentru spectacol a fost unul foarte mare, iar supărarea fanilor, una pe măsură. Cei care au pregătit spectacolul au mai transmis că lucrurile fuseseră stabilite în cel mai mic detaliu.

 

Decizia organizatorilor

„În seara zilei de 3 februarie, Lara Fabian trebuia să susţină un concert la Sala Palatului, Bucureşti, ora 19:30. Pentru a doua oară consecutiv, artista a anulat spectacolul. Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptam acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media”, au transmis organizatorii concertului, potrivit click.ro.

 

„Lara Fabian a aterizat în România pe 2 februarie şi totul a decurs foarte bine. (…) La ora 16:00, a decis să părăsească sala şi să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiţi atât pe cei din echipa ei, cât şi pe organizatori”, mai anunţă organizatorii.

 

 

 

 

Sursa: www.playtech.ro