Cunoscutul actor din serialul de comedie este urmărit şi în momentul de faţă de problema drogurilor, pentru care a fost nevoit să dea explicaţii în faţa autorităţilor. Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinţi, s-a prezentat de câteva ori în faţa procurorilor de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Actorul a fost prins spre final de 2018 că a condus cu permisul suspendat şi a fost oprit în trafic în acest sens, de către poliţişti. Pentru că ar fi avut antecedente în acest sens, a fost testat şi s-a stabilit că ar fi consumat substanţe interzise înainte să se urce la volanul maşinii sale.

 

Firicel din Las Fierbinţi, încă un dosar cu droguri. Decizia uluitoare a procurorilor DIICOT

Vedeta din serialul de pe PRO TV a fost nevoită să meargă la DIICOT şi pentru declaraţii, ulterior acelui incident, din noiembrie 2018. Pe atunci, autorităţile au stabilit că acesta consumase cocaină. Potrivit informaţiilor oferite de un aparat de tip „drug-test”, poate fi stabilit dacă în organismul unei persoane există sau nu substanţe interzise, dar şi denumirea fiecărui drog. Actorul din Las Fierbinţi a negat vehement că s-ar fi atins de astfel de substanţe, susţinând în mod frecvent că a fost vorba doar despre o neînţelegere.

 

La începutul acestei săptămâni s-a aflat că actorul va scăpa de această problemă pe care o avea, pentru că procurorii au decis clasarea dosarului său. Nu pare să fie singurul astfel de dosar în care autorităţile au decis să îl „ierte” pe Toma Cuzin, acesta mai având rezolvat un dosar de trafic de droguri din anul 2016, şi un altul din 2007.

 

Firicel din serialul Las Fierbinti va scăpa în această joi, în mod definitiv, de un nou dosar de trafic de droguri, datorită procurorilor. Nu au fost oferite mai multe informaţii despre decizia de clasare a dosarului în care apare numele actorului, autoritităţile refuzând clar oferirea de alte detalii, potrivit spynews.ro. Pe portalul instanţelor de judecată, respectivul dosar  apare înregistrat pe data de 5 decembrie 2019, având ca obiect „confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCP)”. Ordonanţa procurorilor ar fi fost dispusă în luna noiembrie de anul trecut.

 

 

 

Sursa: www.playtech.ro