Un pahar de Starbucks, care a apărut în una dintre secvenţele episodului al patrulea din serialul „ Game of Thrones”, a iscat un adevărat fenomen pe paginile de socializare, iar întrebarea fanilor este: a fost o gafă sau face parte din promovarea serialului?

 

După ce al treilea episod a fost intens discutat din cauza întunericului (la propriu) în care a avut loc bătălia, acum paharul de cafea de la cunoscuta franciză face înconjurul social media.

 

Potrivit lui Bernie Caulfield, producător executiv al show-ului, paharul a fost o simplă gafă. „Ne pare rău!” a declarat Caulfield într-un interviu pentru WNYC pe care l-a acordat luni, după care a adăugat pe un ton glumeţ: „Westeros a fost de fapt primul loc unde s-a consumat Starbucks.”

 

Gafele sunt rare când vine vorba de „Game of Thrones”, a mai spus Caulfield, pentru „echipa se implică 1.000%” şi „dacă asta a fost cea mai mare gafă observată, înseamnă că suntem într-o formă bună.”

 

Cel de-al optulea şi ultim sezon al serialului „Game of Thrones” se va încheia pe 19 mai.

 

Scriitorul George R.R. Martin a anunţat recent că trei show-uri „Game of Thrones”, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.

 

 

 

Sursa: www.digi24.ro