Coreea de Nord nu este o destinaţie atractivă pentru turiştii europeni, însă litoralul din ţara lui Kim Jong-un are câteva avantaje care merită luate în calcul atunci când vă decideţi unde să vă petreceţi vacanţa de vară.

Ţara condusă de Kim Jong-un are plaje unde nu se găsesc gunoaie, iar apa este cristalină, neexistând riscul de a găsi alge.

Operatorul britanic de turism Young Pioneer Tours (YPT) lansează tuturor oferta de a-şi petrece vacanţa pe litoralul Coreei de Nord.

Pentru 865 de lire sterline (1.195 euro), operatorul britanic asigură şase zile de distracţie în Coreea de Nord, fără a include timpul petrecut pe drum, potrivit dailymail.co.uk.

Gareth Johnson, patronul companiei de turism, susţine că nu există nicio grijă privind securitatea pe parcursul vacanţei.

"Pentru că Republica Democrată Coreeană este o societate guvernată de legi stricte, este absolut sigură (n.r. - ca destinaţie)", a declarat Gareth Johnson pentru MailOnline Travel.

"Aş spune că e mai sigur decât să mergi pe o stradă din Londra. Suntem foarte oneşti cu clienţii noştri atunci când fac rezervări pentru vacanţă", a precizat acesta.