Margot Robbie este blondă, are un corp de zeiţă şi un zâmbet perfect. Nu este de mirare că Leonardo DiCaprio nu i-a rezistat şi a transformat-o, pentru scurt timp, în iubita lui.

Prezenţa la Globurile de Aur alături de colegii din pelicula "Lupul de pe Wall Street", Margot a făcut senzaţie într-o rochie cu decolteu şi sliţ la fel de adânci.

Frumoasa blondă, în vârstă de 23 de ani, nu a fost nominalizată la niciuna dintre categoriile Globurilor de Aur, dar asta n-a împiedicat-o să aibă una dintre cele mai sexy şi rafinate apariţii ale serii.

Margot a ales o rochie Gucci alba pentru marea seara, pe care a purtat-o cu nonsalanta unui adevarat sex simbol. Senzuala creatie vestimentara a avut atat un decolteu adanc, cat si un slit foarte lung pe piciorul drept, care i-a lasat la vedere coapsele perfect tonifiate.

Rochia a avut cristale albe si smarald in jurul bratelor si sub sani, iar actrita a ales o pereche de pantofi decupati la varf, in aceeasi nuanta de smarald.

Frumoasa blondă şi-a prins părul într-un coc lateral, clasic, şi a ales un machiaj nude, abia sesizabil, care i-a scos perfect în evidenţă ochii albaştri. O pereche de cercei cu diamante şi un inel cu diamante au completat apariţia sexy, dar rafinată a vedetei.