Doi noi actori se vor alătura distribuţiei deja cunoscute a serialului „Game of Thrones”, a anunţat watchersonthewall.com. Cei mai probabil ei au obţinut două dintre rolurile pentru care HBO a anunţat că selectează actori.

Joseph Quinn va juca un personaj pe numele „Konar”, un personaj care nu a apărut deocamdată în cărţile pe care este bazat serialul. Actorul britanic va apărea în mai multe episoade, potrivit watchersonthewall.com.

De asemenea, un alt actor care va apărea în sezonul 7 al serialului este Paul Ward, cunoscut pentru rolurile sale din „Viking” şi „Penny Dreadful”. Nu se ştie ce personaj va interprea actorul britanic.

Realizatorii serialului au anunţat că selectează actori pentru diverse personaje, care vor apărea în sezonul 7. Se caută un soldat, un preot, un lord, o domniţă, un locotenent, doi paznici şi un comerciant. 

Sezonul 7 va debuta în cursul verii anului viitor, nu în luna aprilie, aşa cum a fost cazul celorlalte sezoane de până acum, iar noul sezon va conţine doar 7 episoade în loc de 10 ca de obicei, conform unui anunţ făcut recent de HBO.

Sezonul 6 din "Game of Thrones" a doborât recordurile de audienţă ale postului HBO, înregistrând o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod.