Adele a primit din partea Prinţului Charles decoraţia MBE (Membru al Ordinului Imperiului Britanic).

Cântăreaţa care a cunoscut celebritatea multumiţă single-ului "Someone like you" a fost răsplătită pe această cale datorită contribuţiei sale la industria muzicală, dar şi pentru că reuşeste să le facă cinste britanicilor în toată lumea prin muzica sa. În momentul în care i-a fost înmânată medalia în faţa a sute de persoane, Adele nu şi-a mai putut controla emoţiile şi a început să râdă în hohote în timp ce Prinţul Charles o felicita.

După toată această festivitate ce a avut loc la Palatul Buckingham cantăreaţa a mărturisit: "Reprezintă o adevărată onoare pentru mine faptul că mi-au fost recunoscute eforturile. Sunt foarte mândră pentru că am fost recompensată de către nişte persoane atât de importante. Într-adevar a fost un eveniment elegant".

Adele se poate lăuda cu 96 de premii primite şi 181 de nominalizări la alte premii la doar 26 de ani. Talentul său i-a adus 7 premii Grammy, două premii Brit, 3 trofee American Music Awards, 12 premii din partea Billboard Music Awards, doar în 2013 primind Globul de Aur şi trofeul pentru Best Original Song (Skyfall) în cadrul Critics Choice Awards.