Apariţie spectaculoasă a Mădălinei Ghenea. Românca a fost de-a dreptul sclipitoare pe covorul roşu la premiera filmului "Dom Hemingway", unde joacă alături de celebrul actor Jude Law. Evenimentul a avut vineri seară, într-un club de lux din Capitală.

După roluri în importante producţii italiene, Mădălina Ghenea şi-a făcut debutul la Hollywood în comedia neagră "Dom Hemingway". Actriţa este foarte încântată de proiectul pe care l-a realizat.

"Acest film înseamnă foarte mult pentru mine, pentru că am reuşit să aduc în film cinematografele din România şi sunt foarte bucuroasă", a declarat Mădălina Ghenea.

Artista a mărturisit că a muncit foarte mult pentru acest film. "Chiar nu a fost uşor deloc, dar acum vin momentele frumoase şi nu pot decât să mă bucur. Dar nu a fost uşor", a mai spus aceasta.

Întrebată care este următorul pas în viaţa ei, actriţa a mărturisit că vrea să-şi întemeieze o familie. "Îmi doresc şi eu o familie şi un copil. Sunt foarte liniştită din punct de vedere sentimental", a conchis Mădălina Ghenea.

Premiera filmului "Dom Hemingway" pe marile ecrane va avea loc pe 29 noiembrie.