David Beckham este pasionat de arta culinară şi obişnuia chiar să ia lecţii de gătit de trei ori pe săptămână, conform unui material publicat de The Times. Fostul căpitan al naţionalei engleze a luat lecţii săptămânale de la un bucătar profesionist timp de şase luni, în timp ce juca pentru clubul italian AC Milan.

"Destul de amuzant este faptul că pe când stăteam în Italia mi-am luat un curs de 6 luni la o şcoală de bucătari unde am învăţat să fac ragu şi paste. Mergeam la cursuri de trei ori pe săptămână. Eram obsedat să pot face un risotto perfect pentru că este foarte greu", a povestit el pentru The Times.

Fostul fotbalist în vârstă de 38 de ani care este căsătorit cu Victoria, cu care are trei băieţi, Brooklyn, 14 ani, Romeo, 11 ani şi Cruz, 8 ani, precum şi o fiică de 2 ani, Harper, recunoaşte că el a devenit principalul bucătar al familiei Beckham de anul trecut, după ce şi-a atârnat ghetele în cui. El a precizat că nu-l deranjează acest lucru pentru că serile pe care le petrece în bucătărie îl ajută să se relaxeze.

"În majoritatea timpului eu gătesc. Dar iubesc să stau în bucătărie. Gătitul mă relaxează, iar copiilor le place ce le fac. Mai ales atunci când le fac risotto milanez cu şofran", a mai adăugat Beckham