Cântăreaţa Anna Lesko a fost împuşcată în picior cu un pistol cu bile, în timpul unui concert desfăşurat în comuna Cornu (jud. Prahova) 

În timpul recitalului susţinut în weekend, un spectator din primele rânduri a tras în Anna Lesko cu un pistol cu bile, atingând-o în picior. Deşi rănită, solista a continuat showul.

După ce a coborât de pe scenă, Anna Lesko le-a povestit totul organizatorilor, care au somat publicul să nu mai cauzeze incidente, scrie b1.

Anna Lesko a lămurit incidentul pe pagina sa de Facebook.

"As dori sa clarific urmatoarele lucruri: aseara am sustinut un recital in cadrul evenimentului Festivalul Florilor de Tei Cornu iar dupa concert am avut o sesiune de autografe si poze timp in care cineva a tras cu un pistol cu aer comprimat in picior,din fericire scapand doar cu o vanataie.Tin sa mentionez ca eram inconjurata de fortele de securitate ale evenimentului si doar ghinionul a facut ca eu sa fiu nimerita de acea bila. Acest mic incident nu a putut umbri buna mea dispozitie si satisfactie emotionala pe care mi-a transmis-o publicul minunat din Cornu, ce se vede si pe inregistrarea live", a scris solista pe Facebook

De asemenea, Delia, care a urcat pe scenă după Anna Lesko, le-a transmis spectatorilor că, dacă fac vreo glumă proastă, va coborî de pe scenă şi va anula spectacolul.