Flavian Glonţ, câştigător al ediţiei din 2015 a showului ”Românii au talent”, a participat la emisiunea ”Britain’s got talent” şi a reuşit să-i impresioneze pe toţi cei patru membri ai juriului, obţinând patru de ”da” în prima fază a preselecţiilor.

Numărul lui Flavian a fost prezentat în ediţia de sâmbătă seară a show-ului britanic. Atunci când a urcat pe scenă, tânărul a spus că vrea să prezinte un ”show inteligent, ceva diferit”, iar cei patru membri ai juriului au glumit pe seama sa.

După ce a rezolvat trei cuburi rubice legat la ochi, Flavian a făcut sala să se ridice în picioare şi pe juraţi să-l aplaude la scenă deschisă.

Celebrul Simon Cowell l-a întrebat dacă este de pe această planetă pentru că el nu crede că "un pământean ar trebui să fie capabil să facă aşa ceva”, iar ceilalţi trei juraţi s-au arătat impresionaţi spunând că ceea ce a făcut el este ”extraordinar”.  Flavian a primit patru de ”da” pentru a trece în etapa următoare, se arată pe site-ul oficial al emisiunii ”Britain’s got talent”.

Flavian Glonţ face parte din grupul Speed Cubbing, cei care, în 2015, au câştigat marele premiu la emisiunea "Românii au talent".