Al doilea film regizat de Angelina Jolie, "Unbroken", care prezintă povestea unui erou al celui de-al Doilea Război Mondial, va fi turnat în Australia. Actriţa americană a mers la Sydney, să aleagă locurile unde se va turna filmul, relatează lefigaro.fr.
 Filmările la "Unbroken" vor avea loc la Sydney şi în zone rurale din statul New South Wales. În ultimele săptămâni, actriţa s-a aflat la Sydney, cu trei din copiii ei.
Şi prima experienţă a actriţei în spatele camerei de filmat, "În ţara sângelui şi a mierii" (2011), a avut tot o tematică de război: acţiunea se desfăşura în timpul conflictului din Bosnia-Herţegovina, iar filmul a fost bine primit de critici.
"Unbroken", a cărui lansare este programată în decembrie 2014, ecranizează cartea de succes a autoarei Lauren Hillenbrand intitulată "Unbroken: A World War II Story Survival, Resilience and Redepmtion, apărută în 2010 şi care prezintă viaţa lui Louie Zamperini (interpretat de actorul britanic Jack O'Connell), locotenent al Air Force în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, erou de război înrolat în armată după ce participase la Jocurile Olimpice de la Berlin din 1936.
În 1943, bombardierul său a dispărut deasupra Pacificului şi au existat doar trei supravieţuitori. Ei au plutit în derivă 47 de zile, ajungând pe o insulă japoneză, unde au fost făcuţi prizonieri de război. Zamperini, care are în prezent 96 de ani, a rămas în lagăr doi ani, fiind torturat sistematic