Yell Wolf Pub le propune ploieştenilor un concert extraordinar. Pasărea Colibri, unul dintre cele mai îndrăgite grupuri din România, vine în pubul ploieştean pentru a-şi încânta publicul cu cele mai bune piese.

Pasărea Colibri s-a format în 1992 la Râmnicu Vâlcea. În 2002 trupa s-a destrămat, dar a revenit pe scenă în 2009.

Membri fondatori ai trupei sunt Mircea Baniciu - chitară, voce; Mircea Vintilă - chitară, voce; Florian Pittiş - voce, prezentator şi Vlady Cnejevici - keyboards.

Grupul s-a format la un festival unde Baniciu şi Vintilă, doi dintre cei mai respectati cantautori folk din România, cântau împreună. Prezentatorul Pittiş a rămas pe scenă după ce i-a introdus pe cei doi, în culise cooptându-l si pe clăparul Cnejevici, care se afla acolo cu trupa Compact.

Trupa a devenit serioasă odată cu plecare din Phoenix a lui Baniciu, Pasarea Colibri fiind văzută ca o concurenţă directă pentru Nicu Covaci şi Phoenix.

Componenţa actuală a trupei este Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vlady Cnejevici şi Teo Boar

Printre piesele de top cântate de corifeii de la Pasărea Colibri amintim Canarul, Andrii Popa, Sunt tânăr, Doamnă, Ploaia care va veni, Eşarfă în dar, Vara la ţară, Vinovaţii fără vină şi multe alte melodii care au ţinut primele locuri din topurile muzicale.

Concertul Pasărea Colibri din Yell Wolf Pub are loc pe data de 3 aprilie, începând cu ora 20.30. Preţul unui bilet este 50 de lei, iar rezervările se pot face la telefon 0344 802 001