După Timpuri Noi şi Mircea Vintilă, Yell Wolf Pub din Ploieşti va găzdui un nou concert incendiar.

De această dată, joi, 23 octombrie vine trupa PACT, cel mai nou proiect muzical al lui Leo Iorga şi Adi Ordean

Trupa se bucură de o componenţă de legendă în istoria pop-rock-ului românesc: Leo Iorga – vocal, Adrian Ordean – chitară, Marian Mihăilescu – chitară bass, Catalin Dalvarea – tobe şi Alex Ardelean – chitară.

Formaţia interpretează atât o serie de piese noi, cât şi hituri compuse de Adi Ordean şi cântate de Leo Iorga între anii 1988 şi 1996, printre care se numără „Toamna“, „Să te gândeşti la mine“, „Singur în noapte“ sau „Mă voi întoarce“. Leo Iorga şi Adi Ordean au mai colaborat în trecut atât în trupa Compact, cât şi în Schimbul 3. Ordean a compus unele dintre cele mai mari hituri Compact, cântate de Leo pe albumele “Cine eşti tu oare?” şi “Mă voi întoarce“ şi a activat în formaţiile Stereo, Riff sau Roşu şi Negru. „

„Pact este o maşinărie nouă pe un drum bătătorit cu mulţi ani în urmă şi verificat de-a lungul timpului, e o înţelegere între doi prieteni vechi care pleacă după ani şi ani din nou împreună la drum“, declara  Adrian Ordean, imediat după înfiinţarea PACT.

Dacă vă e dor de hiturile lui Adi Ordean şi de vocea lui Leo Iorga nu rataţi concertul de joi, 23 octombrie, de la ora 20.30.

Preţul unui bilet este de 30 de lei, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0733. 67.67.41 sau la 0743.12.90.33

Sfatul nostru este să vă grăbiţi deoarece s-au vândut deja foarte multe bilete!