Dincolo de zvonurile că va candida la postul de preşedinte al României, Elena Udrea afişează în aceste zile o siluetă de invidiat. Toată lumea s-a întrebat ce se întâmplă cu blonda PDL-ului şi care este metoda prin care a slăbit atât de mult.

„Eu mi-am dorit de foarte mult timp să slăbesc pentru că anii de ministeriat mi-au făcut imposibilă o preocupare pentru mine. Călătoream foarte mult, dormeam în maşină nopţile, mâncam în benzinării, nu aveam timp să am o viaţă sănătoasă, nu mai făceam mişcare, nu mă mai simţeam eu bine. Acum, mănânc mai sănătos, am preocupări mai sănătoase. Azi am alergat o oră pe plajă. Am o stare de spirit foarte bună", a spus Udrea.
Întrebată câte kilograme a slăbit, Elena Udrea a răspuns: "Nu pot să spun. Multe, multe de tot. Am ţinut o dietă. O dietă bazată pe grupe de sânge. Am mâncat alimentele care sunt sănătoase pentru grupa mea de sânge şi am făcut foarte mult sport. Am trei mese pe zi, plus două gustări. Încerc să mănânc la fiecare trei ore şi să am tot timpul ceva verde. Să nu mănânc după 6 seara şi să mănânc mai puţin. În ultimul timp mâncam foarte mult, mâncam ce nu trebuie, îmi plăcea foarte mult să mănânc pâine, să mănânc mezeluri. M-am gândit că de la o vârstă trebuie să te preocupe sănătatea".