The Yell Wolf Pub continuă seria concertelor eveniment, de această dată fiind invitată trupa Timpuri Noi.

Concertul are loc pe 9 octombrie de la ora 20.30, la pubul situat pe strada Stadionului nr 26, mai exact la Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti

Timpuri Noi este una dintre trupele simbol ale rockului românesc, trupă care şi-a obişnuit pubicul cu un mesaj puternic şi acid.

Formaţia Timpuri Noi a fost înfiinţată la începutul anilor '80, în Bucureşti, cu Dan Iliescu şi Adrian Pleşca (Artanu) în prim-plan. Versurile cu substrat social şi stilul muzical inedit le-au adus interdictia la radio şi la TV, aşa că trupa a cântat doar în cluburi sau în casele  de cultură ale studenţilor până în 1990.

 Prin albumele "Timpuri Noi", "Unplugged", "De regiune superior", "Basca abundenţei", şi prin prestaţiile scenice încinse, trupa urcă vertiginos în clasamentul muzical din ţară.

Formaţia a fost prezentă la toate ediţiile festivalului Rock Bucureşti, având onoarea să deschidă recitalurile unor nume importante cum ar fi: Ian Gillan şi Uriah Heep (1992), Asia şi Scorpions (1993), Saxon, Paradise Lost şi Jethro Tull (1994), Iron Maiden şi Kreator (1995). În 1994 Timpuri Noi este prima formaţie din România care apare unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din Bucureşti.

În 2001, Timpuri Noi se desfiinţează trei ani, apoi porneşte la drum în diferite componente, singurul nume constant în intreaga istorie fiind cel al lui Dan Iliescu.

Aşadar nu rataţi concertul celor care au lansat de-a lungul timpului piese precum „Luca”, „Perfect”, „Tanţa”, „Helga” sau mai recent „Tata” sau „Umbrela”.

Costul unui bilet este de 30 de lei.