De multe ori, atunci când ne dorim să petrecem un weekend la munte sau la mare, nu reuşim să avem cu noi tot confortul şi utilităţile de acasă. Dar soluţia vine de unde ne aşteptăm mai puţin. Iată o rulotă care la suprafaţă nu pare cu nimic ieşită din comun, însă interiorul său ne rezervă multe surprize.

Încetul cu încetul, deschizând fiecare uşă, sertar sau pânză de cort, imaginile ne înfăţişează o privelişte care ne încântă ochiul, pentru ca în final să realizăm ca această minunăţie include aproape tot ce îşi poate dori oricine în materie de camping. „Off Road UEV 440” este unul dintre modelele de remorci pentru camping produse de compania Conqueror Australia.

Atu-ul acestei „case pe roţi” constă tocmai în transformarea unui spaţiu de dimensiuni mici într-o locuinţă confortabilă, prevăzută cu aproape toate utilităţile. O soluţie interesantă, care i-ar putea lăsa fără cuvinte chiar şi pe cei mai mofturoşi turişti. În interior stă ascuns un living spaţios care poate fi oricând transformat în dormitor, o chiuvetă de bucătărie, un aragaz, un televizor, un minibar şi multe alte compartimente care conţin obiecte de strictă necesitate, cum ar fi: veselă, tacâmuri, alimente neperisabile, etc.

Şi că să răspundă provocărilor actuale în materie de energie economisită la maxim, opţional, rulota poate fi alimentată cu ajutorul panourilor solare fotovoltaice, care produc energie pentru aparatele electrice din interiorul rulotei.