Cu toţii avem probleme în decojirea ouălor fierte, însă un nou truc care ar trebui să ne uşureze această sarcină a fost dezvăluit în cadrul unei emisiuni din SUA.
Potrivit americanilor, ouăle proaspete se decojesc mai greu după ce sunt fierte, din cauza albuşului. Însă, pentru o decojire uşoară, în apa în care este fiert oul trebuie adăugată o linguriţă de bicarbonat de sodiu.
Astfel, după fierbere coaja va fi înlăturată cu uşurinţă, deoarece bicarbonatul de sodiu creşte alcalinitatea din albuşul oului.
Trucul simplu prin care poţi decoji instant ouăle fierte
3 februarie 2017





Din aceeaşi categorie:
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci un pumn de nuci, pe zi. Beneficiile sunt uluitoare
(16 februarie 2021)
297 vizualizări
Ce alimente neobişnuite provoacă balonare
(27 martie 2017)
690 vizualizări
Prânz de week-end- muschiuleţ de vită şi cartofi cu rozmarin
(13 iulie 2013 - Clara ION)
146 vizualizări
Cartofii clasici şi cartofii dulci. Câte calorii au şi care sunt mai sănătoşi
(21 ianuarie 2021)
255 vizualizări
Alimentele care sunt nocive dacă le mănânci dimineaţa. Din păcate, mulţi români le consumă
(16 septembrie 2020)
165 vizualizări
Nutritionist: Cuvantul magic pentru sărbători este cumpătare
(24 decembrie 2017)
227 vizualizări
Cartofii şi pastele făinoase nu îngraşă
(3 mai 2021)
348 vizualizări
Afinele – micul deliciu plin de sănătate
(3 mai 2020 - Cristina IANCU)
268 vizualizări
Alimentaţia corectă pentru perioada de vară
(26 iunie 2013)
372 vizualizări
Ce boli poţi să iei când bei apă după altcineva şi nu ştii cât de sănătos e
(16 septembrie 2018)
1678 vizualizări
Trucuri simple pentru cel mai bun şi mai arătos cozonac
(19 aprilie 2020)
210 vizualizări
Prânzul, în mai multe ţări ale lumii. Ce primesc elevii la şcoală
(13 septembrie 2021)
603 vizualizări
De ce e bine să consumăm fistic cât mai des
(8 noiembrie 2017)
734 vizualizări
Cel mai puternic detoxifiant. Ceapa verde, leguma care alungă microbii şi mănâncă zahăr
(15 aprilie 2018)
704 vizualizări
Friptură de miel cu miere
(9 aprilie 2014)
251 vizualizări
Alimentul toxic din bucataria romanilor. Foarte multe gospodine NU stiu cat e de periculos
(21 octombrie 2020)
221 vizualizări
Produsele lactate, legumele şi peştele gras, printre alimentele care ajută la păstrarea sănătăţii vederii
(3 martie 2016)
337 vizualizări
.jpg?width=60&height=60&cropratio=1:1&image=/images/stories/fructe(1).jpg)
Fructele cu cele mai puține calorii. Drept urmare, consumul lor poate reduce

Să începem direct: dacă ai deschis articolul ăsta, probabil vrei să afli cum
Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi?
Bulă: – Mmm… Aşa şi aşa…
– Dar cât înseamnă „aşa şi aşa”?
– Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi.
– Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam 5 ciocolate pe zi.
– Sărat mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare.
– Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam un kil- două de slană pe zi…
– Prăjit mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi
.– Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau!



„Omul cel mai fericit e cel care-i face fericiţi pe cât mai mulţi oameni.” — Denis Diderot
Curs valutar
2 aprilie 2024

EURO = 4.9705 RON


USD = 4.6276 RON


GBP = 5.8148 RON

Top articole