Cu toţii avem probleme în decojirea ouălor fierte, însă un nou truc care ar trebui să ne uşureze această sarcină a fost dezvăluit în cadrul unei emisiuni din SUA.
Potrivit americanilor, ouăle proaspete se decojesc mai greu după ce sunt fierte, din cauza albuşului. Însă, pentru o decojire uşoară, în apa în care este fiert oul trebuie adăugată o linguriţă de bicarbonat de sodiu.
Astfel, după fierbere coaja va fi înlăturată cu uşurinţă, deoarece bicarbonatul de sodiu creşte alcalinitatea din albuşul oului.
Trucul simplu prin care poţi decoji instant ouăle fierte
3 februarie 2017





Din aceeaşi categorie:
Ştii totul despre bere?
(28 iulie 2013 - Cristina IANCU)
569 vizualizări
Fructul care face minuni pentru români. Este mai bun decât medicamentele
(24 noiembrie 2020)
249 vizualizări
Patru ceşti de cafea pe zi pot duce la moartea prematură
(17 august 2013)
147 vizualizări
Afinele – micul deliciu plin de sănătate
(3 mai 2020 - Cristina IANCU)
268 vizualizări
Dulceaţa de ceapă roşie, delicatesa franţuzească din bucătăriile de pe litoral
(3 mai 2015)
394 vizualizări
Alimente anti-răceală
(2 octombrie 2013)
196 vizualizări
Somon cu ierburi aromate şi lămâie caramelizată VIDEO
(29 martie 2014)
225 vizualizări
Loturi de îngheţată, retrase din lanţul de hipermarketuri Cora, inclusiv din Ploieşti
(31 iulie 2021)
151 vizualizări
Ghidul Michelin: cum a ajuns un producător de anvelope să publice cel mai cunoscut ghid de restaurante din lume
(24 ianuarie 2017)
461 vizualizări
Flori comestibile decorative şi parfumate
(26 iulie 2015)
117 vizualizări
Siropul de bere alungă tusea seacă
(9 iulie 2017)
293 vizualizări
Care sunt metodele prin care poţi fi înşelat chiar în restaurantele mari
(24 mai 2017)
625 vizualizări
Minunile din portocale
(8 decembrie 2013)
159 vizualizări
Au fost descoperite fructele şi legumele care favorizează acumularea kilogramelor în plus
(8 martie 2017)
196 vizualizări
Alimentele care îţi strică nivelul de calciu din corp. Din păcate, toţi românii le consumă foarte des
(5 octombrie 2020)
182 vizualizări
Călătorie culinară în Grecia
(30 iulie 2013 - Cristina IANCU)
166 vizualizări
Cele mai bune alimente pentru inima ta
(13 septembrie 2013)
135 vizualizări
.jpg?width=60&height=60&cropratio=1:1&image=/images/stories/fructe(1).jpg)
Fructele cu cele mai puține calorii. Drept urmare, consumul lor poate reduce

Să începem direct: dacă ai deschis articolul ăsta, probabil vrei să afli cum
Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi?
Bulă: – Mmm… Aşa şi aşa…
– Dar cât înseamnă „aşa şi aşa”?
– Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi.
– Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam 5 ciocolate pe zi.
– Sărat mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare.
– Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam un kil- două de slană pe zi…
– Prăjit mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi
.– Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau!



„Omul cel mai fericit e cel care-i face fericiţi pe cât mai mulţi oameni.” — Denis Diderot
Curs valutar
2 aprilie 2024

EURO = 4.9705 RON


USD = 4.6276 RON


GBP = 5.8148 RON

Top articole