Începând cu 4 octombrie aşteptăm vizitatorii cu două restaurante legendare, pe care le găseşti doar la AFI Ploieşti: Popeyes şi Burger King!

Popeyes: Gustul inconfundabil al puiului crocant, direct din Louisiana

Cu un meniu bogat, condimente speciale şi reţete savuroase, Popeyes va deveni cu siguranţă o destinaţie preferată pentru toţi iubitorii de pui prăjit din Ploieşti şi nu numai.

La marea deschidere vă aşteptăm cu muuulte surprize:

· Primul sosit pe covorul portocaliu câştigă Sandviş Gratis timp de 1 an!

· Al doilea câştigă Sandviş Gratis timp de 3 luni!

· Primele 100 de persoane de la coadă primesc Sandviş cu Pui Gratis! 

Şi asta nu e tot, pentru că atmosfera va fi încinsă de muzică live, jocuri, cadouri şi premii speciale pentru cei îmbrăcaţi în portocaliu! 

Burger King: Whoop Whoop!

Cu preparatele sale distinctive gătite pe grătar şi celebrul Whopper, Burger King este sinonim în toată lumea cu burgeri de calitate şi gusturi autentice. Te aşteptăm să descoperi şi restul meniului, de la wraps şi salate (pentru cei cu gândul la calorii) până la nu mai puţin celebrii Angry Fries (pentru cei mai curajoşi).

Pe 4 octombrie, Burger King deschide primul restaurant din Ploieşti, în AFI Ploieşti! Pe lângă promoţiile speciale din ziua deschiderii – Whopper gratuit pentru primii 100 de clienţi şi ofertă specială la îngheţată – Burger King a pregătit o mulţime de surprize pentru toţi cei care vin să sărbătorească alături de ei. Cu un MC plin de energie şi activităţi interactive, cei prezenţi se vor bucura de vibe-ul autentic Burger King. 

Fii Numero Uno în fashion!

Din 27 septembrie, Numero Uno va deveni destinaţia preferată a celor care iubesc moda, oferind o colecţie variată de îmbrăcăminte pentru bărbaţi, femei şi copii.

Vă aşteptăm să experimentaţi o sesiune de shopping aparte, la -1 în zona Flanco, unde tendinţele şi eleganţa se îmbină perfect pentru a vă oferi ţinutele care vă definesc.


Despre AFI Ploieşti

Inaugurat în 2013, AFI Ploieşti are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziţia clienţilor săi numeroase branduri internaţionale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar şi o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunităţi de petrecere a timpului liber. 

AFI Ploieşti este deţinut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Braşov, AFI Arad şi AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului şi investiţiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală şi de Est.