SITUARE : Imobil situat in Ploiesti, str. Fortunei nr.8 – zona ultracentrala ;

DESCRIERE PROPRIETATE : teren in suprafata de 300 m.p. cu acces direct din strada cu o deschidere de cca 20 m.l.; constructie situata pe teren avand o suprafata construita de cca 220 m.p. si o suprafata utila de cca 180 m.p. ; constructia este complet renovata in anul 2008.

DESCRIERE CONSTRUCTIE : constructia este edificata pe un nivel si configurata pentru a avea utilitatea de birouri sau locuinta de lux. Deasemenea, beneficiaza partial de subsol cu posibila destinatie de arhiva. Interiorul este compartimentat in 5 incaperi (birouri) distincte de diferite suprafete deservite de un hol si o receptie ; dispune de o bucatarie echipata complet, un grup sanitar compus din 3 compartimente distincte : 2 camere WC si spalator,  separat camera de dus toate placate cu gresie si faianta ; atat in partea din fata cat si in cea din spatele cladirii sunt configurate 2 terase inchise, care au o utilitate distincta ; casa dispune de beci si pod.

DOTARILE CONSTRUCTIEI : instalatie electrica 380 V, telefon, internet, centrala telefonica proprie cu 3/8 posturi ; aer conditionat centralizat in 4 camere cu termostat individual pe fiecare camera si 2 aparate individuale, cablaj telefonie si internet in fiecare camera si wireless, incalzire centrala pe gaze cu centrala BUDERUS LOGAMAX; actionare electrica a portilor de intrare, sistem antiefractie si antiincendiu cu posibilitate de monitorizare firma paza ; interfon ; cablaj interior pentru televiziune cu posibilitatea de a amplasa 4 aparate TV ; bucatarie echipata complet cu aparatura ARISTON (frigider, plita gaz, hota electrica, masina spalat vase) si chiuveta FRANKE ; robinetarie baie si bucatarie KLUDI ; uscator maini, dispersoare sapun ; aparatura electrica (prize) LEGRAND ; loc amplasare firma luminoasa ;  jaluzele interioare la toate ferestrele. In partea din fata curtea este configurata ca parcare unde pot fi parcate 4-6 autoturisme in functie de gabarit, iar in partea din spate detine o terasa exterioara; curtea are iluminare proprie pe intreg perimetrul, totem firma .

OFERTA COMERCIALA :

imobilul este destinat inchirierii la pretul netto 1200.-euro/luna la care se adauga cheltuielile cu utilitatile ; contractul se incheie pe o perioada de minim 6 LUNI cu un depozit anticipat de 2 luni la care se adauga conditiile contractuale oneste .

Tel/fax : 0244-59.47.70 ; 0722.258.324