AFI Ploieşti este mallin pentru ca acest sezon să fie unul special pentru toţi clienţii centrului comercial, cu decoraţiuni de poveste, cadouri inspirate şi multe surprize.

Moş Nicolae aduce magia sărbătorilor mai aproape de voi, cu cadouri garantate!

În perioada 5-6 decembrie, toţi clienţii care achiziţionează articole de încălţăminte din toate magazinele centrului comercial, în valoare de minimum 150 lei, primesc un ursuleţ de pluş Smiki de la info desk, în limita stocului disponibil. 

Ateliere magice pentru un decembrie de poveste!

Începând cu 1 decembrie, cei mici sunt aşteptaţi la atelierele tematice, care vor avea loc în zona Cinema City. Primul atelier, „Steagul National”, se va desfăşura pe 1 decembrie, pentru a sărbători aşa cum se cuvine Ziua României. Pe 5 decembrie, atelierul “Cizmuliţa lui Moş Nicolae” îi ajută pe copii să îl întâmpine creativ pe primul „Moş” mult aşteptat al lunii cadourilor. Pe 8 decembrie, cei mici învaţă cum să realizeze o felicitare pentru Moş Crăciun, dar se pot bucura şi de jocuri interactive. Pe 15 şi 22 decembrie atelierele creative continuă, cu teme de sezon, acadele din mărgele, decorare globuri, dar şi face painting şi alte jocuri interactive cu personaje de poveste.

Participarea la ateliere este gratuită, dar necesită înscriere. Grăbiţi-vă, pentru că sunt locuri limitate! Detalii aici: https://www.afi-ploiesti.ro/evenimente/descopera-ce-activitati-si-jocuri-ti-am-pregatit/

Vizită din Laponia la AFI Ploieşti!

Luna decembrie aduce întâlniri neaşteptate la AFI Ploieşti, cu Moş Nicolae, Moş Crăciun şi ajutoarele lui. Pe 5 decembrie, Moş Nicolae poate fi zărit prin mall, împărţind bomboane sau nuieluşe, după caz. Pe 21 şi 22 decembrie, ajutoarele lui Moş Crăciun, Crăciuniţa şi Renul, vor fi prezente şi ele la mall, abia aşteptând să îi cunoască pe copii, să le afle dorinţele, să facă poze şi să le ofere bomboane. Dar ziua cea mare, cea în care toată lumea îl poate întâlni pe Moş Crăciun, la căsuţa din mall, este 22 decembrie, în intervalul orar 17:00-20:00. Atunci Moşul îi aşteaptă pe toţi, cu mic şi mare, ca să îi spună cât de cuminţi au fost anul ce a trecut şi să afle ce cadouri îşi doresc. 

AFI Gift Card...pentru că ştiu ei mai bine ce îşi doresc

Nu ştiţi ce cadouri să oferiţi de Crăciun, persoanei dragi, adolescentei cu personalitate sau prietenilor? Cu AFI Gift Card mergeţi la sigur! Încărcaţi-l cu orice sumă doriţi, iar persoana căreia i-l oferiţi se va bucura să îşi aleagă singură cadoul din mall: produse de beauty, haine în tendinţe, articole deco, un răsfăţ dulce sau chiar flori.  Poate alege dintre zecile de brand-uri incluse în program. Descoperiţi toate beneficiile şi magazinele incluse aici: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

Dacă sunteţi inspiraţi şi ştiţi exact ce surpriză vreţi să le faceţi persoanelor apropiate din magazinele din AFI Ploieşti, vă punem la dispoziţie, gratuit, serviciul de împachetat cadouri, în perioada 12-23 decembrie, zilnic, în intervalul orar 12:00-20:00, pe pasarela de la etajul 1, lângă bradul de Crăciun... pentru că atenţia la detalii este întotdeauna cea care face mereu diferenţa.

AFI Ploieşti #mallin pentru un decembrie magic!

#AFIPloiesti #MALLIN