Atelier Brianna si-a inceput activitatea in anul 2021, cu ajutorul unui proiect european, “Pro SES”, ce sprijina antreprenorii pentru demararea activitatii, utilarea corespunzatoare si angajarea de personal pe principiile sustenabilitatii sociale. 


Antreprenoriatul si noile afaceri pornite din pasiune, nu pot decat sa ne bucure. Iar daca principiile de functionare ale business-ului sunt cele specifice economiei sociale, respectiv reinvestirea a 90% din profit, lucrul cu personal provenit din medii dezavantajate si accentul pe dezvoltare, succesul este garantat.

“Am demarat aceasta afacere dintr-o mai veche pasiune pentru produsele textile de calitate, hainute si accesorii pentru copii, lenjerii, broderii si cadouri personalizate. Drumul de la pasiune si idee, nu a fost deloc facil. Intocmirea planului de afaceri, gasirea sediului, angajarea de personal, utilarea atelierului cu echipamente de ultima generatie, realizarea unei platforme online optime de prezentare si comercializare a produselor noastre, toate acestea au necesitat un efort sustinut, dar ne bucura foarte mult aprecierea de care am inceput sa ne bucuram si satisfactia clientilor nostri” declara Luciana Dumitrache, fondatorul companiei.

Brianna Atelier, lucreaza exclusiv cu materiale textile din bumbac 100%, produse personalizate la cererea clientelei, inclusiv cu personalizari brodate, o gama larga de produse si accesorii dedicate tuturor segmentelor de varsta. Un accent deosebit este pus pe gama dedicata copiilor, a jucariilor si accesoriilor, materialele folosite fiind child friendly, vesele si creative.

Desi este o afacere locala, cu sediul in Ploiesti, Atelier Brianna, primeste comenzi atat telefonic cat si online prin intermediul website-ului www.atelierbrianna.ro si livrează produsele la nivel national.

Planurile de extindere ale antreprenoarei prevad, pentru 2023, incheierea de parteneriate si colaborari, inclusiv cu afaceri din domeniul horeca (hoteluri, pensiuni, restaurante) dar si cu unitati din invatamantul prescolar (gradinite sau after school-uri) pentru furnizarea de produse textile personalizate de inalta calitate.