Zile cu soare şi premii săptămânale 


În perioada 2 mai – 26 iunie 2022, cumpărăturile în valoare de minimum 250 de lei pe un singur bon aduc săptămânal norocoşilor, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 3 AFI Gift Carduri, fiecare în valoare de 250 de lei. Extragerile vor avea loc in fiecare zi de luni pentru înscrierile din săptămâna anterioară. Descoperă mai multe detalii pe: www.afi-ploiesti.ro

De ce AFI Gift Card?

... pentru că ştiu ei mai bine ce îşi doresc. AFI Gift Card este opţiunea perfectă de cadou, indiferent de ocazie. Îl poţi încărca cu orice sumă doreşti (între 50 şi 10.000 lei), pentru ca persoana căreia i-l oferi să îşi aleagă singură produsele preferate, fie că este vorba de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru noul sezon, decoraţiuni pentru casă, produse de beauty sau de ce nu, un răsfăţ dulce sau un buchet de flori. Ploieştenii pot alege dintre cele peste 30 de brand-uri incluse în program.

Printre partenerii care se regăsesc în programul AFI Gift Card se numără: Be in time, Cărtureşti, CCC, Cropp, Cupio, Douglas, Ecoclean, Kenvelo, L’atelier des fleurs, cofetăria Le Bon Bon, Lee Cooper, Magazin Certificat LEGO, Musette, My Geisha, Optiblu, Orange, Pandora, Parfois, Pupa Milano, Reserved, Samsung, Sevda, Sinsay, Splend’or, SMYK all for kids, Suvari, Ted’s Coffee Shop, Teilor, IQ BOX Vodafone, Timeout, US Polo, Yves Rocher, Xpert Beauty. Găseşte mai multe informaţii aici: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/

Noutăţi de primăvară

Cine nu a vizitat încă Muzeul Simţurilor de la AFI Ploieşti, trebuie neapărat să exploreze toate încăperile inedite în care poţi sta pe un pat din cuie fără să te înţepi sau poţi descoperi iluzii optice care te vor intriga, totul într-o experienţă completă de neratat. Muzeul este deschis, la parter, în zona intrării Iris, până pe 15 iunie, de luni până vineri, în intervalul 12:00 – 20:00, iar sâmbătă şi duminică în intervalul 10:00 – 20:00.  

Colecţiile primăvară-vară 2022 din noul magazin RESERVED din AFI Ploieşti nu trebuie ratate. Culori, forme, materiale vaporoase şi diversitate, tot ce ai nevoie pentru garderoba din noul sezon.

Bucură-te de Ziua Copilului la AFI Ploieşti

Retrăieşte bucuria copilăriei, pe 1 iunie, la AFI Ploieşti! Arteliere, teatru pentru copii, întâlnire şi fotografii cu personajele favorite din poveşti, face painting, intrarea gratuită la extraordinarul Muzeul al Simţurilor şi multe alte surprize care vor face şi mai specială Ziua Copilului. Da, suntem de acord, abia aşteptăm explozia de bucurie, râsetele şi lumea magică a poveştilor care se vor desfăşura pe culoarele mall-ului.


#AFIPloiesti