Cum se contruiesc roboţii? Ce înseamnă STEM? Cât de provocator este domeniul roboticii? -

În săptămâna 21-25 martie, cât timp părinţii sunt la cumpărături, elevii din clasele primare, gimnaziale şi de liceu pot explora domeniile ştiinţei, tehnologiei, ingineriei şi matematicii (STEM), alături de echipa de liceeni pasionaţi de la Colegiul National „Ion Luca Caragiale” Ploieşti, coordonată de doamna profesor Daniela Lica.

Ploieştenii sunt invitaţi să consulte programul detaliat al activităţilor aici. Acesta va cuprinde: introducerea în educaţia STEM, jocuri de tip antrenament STEM, concursuri de manevrare a robotului. De asemenea, copiii vor descoperi cum sunt puse în practică toate noţiunile în cadrul meciului demonstrativ de robotică.

Începând cu 21 martie, ora 14:00, activităţile se vor desfăşura în zona Cinema City din AFI Ploieşti.

Echipa InfO(1)Robotics a Colegiului National „Ion Luca Caragiale” Ploieşti este formată din 15 membri şi o serie de voluntari, care lucrează în domeniile STEM, ca activităţi extracuriculare.  De-a lungul celor 4 ani de activitate au câştigat numeroase premii la competiţii din domeniu, datorită pasiunii pentru STEM, implicării şi talentului pentru programare şi robotică.

Vă aşteptăm la AFI Ploieşti!


#natiuneprineducatie #afiploiesti #stem #inf01robotics