Oferta Vodafone include şi 100 de minute internaţionale şi este adresată clienţilor de cartelă prepay

Vodafone România demarează o campanie pe cartelele prepay, pentru clienţii existenţi, prin care oferă gratuit, timp de 30 de zile, 2.000 de minute naţionale, net nelimitat şi 100 de minute internaţionale la o reîncărcare de 7 euro. După 30 de zile, pentru a reînnoi oferta, trebuie încărcaţi alţi 7 euro.

De precizat, oferta de NET NELIMITAT este valabilă doar pentru primele 30 de zile de la activarea ofertei. După aceea, rămâne să-ţi alegi tu minutele/SMS-urile naţionale sau MB de net, în orice combinaţie vrei. 1 minut naţional = 1 MB net = 1 SMS naţional, se arată pe site-ul Vodafone Romania.

Oferta Vodafone se poate accesa apelând *100#, ramura Promoţie, marcând opţiunile BONUS Net Nelimitat şi activând OFERTA7.

„Îţi oferim 2.000 de minute de CE VREI TU: minute şi SMS-uri naţionale şi MB. Nelimitat în reţea şi 100 de minute internaţionale către mobil, la 7 eurocredit pe lună”, se arată în mesajul trimis către clienţii Vodafone de cartelă prepay.

Pentru fiecare nivel de încărcare a cartelei, începând cu 5 euro, Vodafone are câte o ofertă. Diferă numărul de minute şi de trafic de date inclus. Vodafone România este al doilea cel mai mare operator de telefonie mobilă din România, după Orange.Are un portofoliu de circa 8,5 milioane  de clienţi.