ANAF a anunţat că va organiza pe Facebook sesiuni săptămânale de asistenţă în domeniul fiscal pe o temă anunţată în prealabil. Astfel, în fiecare miercuri, patru inspectori vor răspunde întrebărilor contribuabililor pe pagina de Facebook a instituţiei. Răspunsurile vor fi comunicate pe loc sau ulterior, în funcţie de complexitatea întrebărilor.

Sesiunile de consultanţă vor începe chiar în această săptămână. Acum, inspectorii vor încerca să rezolve problemele legate de completarea şi depunerea Declaraţiei privind veniturile realizate din România şi a Declaraţiei privind veniturile realizate din străinătate.

" Vă anunţăm că, începând cu această săptămână, Direcţia Generală de Servicii pentru Contribuabili va oferi îndrumare şi asistenţă în domeniul fiscal, inclusiv pe această pagină de Facebook.

În fiecare zi de miercuri, patru dintre colegii noştri vor răspunde întrebărilor dumneavoastră cu privire la tematica selectată pentru discuţii în săptămâna respectivă.

În acest sens, săptamâna aceasta, miercuri (20.05.2015), vă vom sta la dispoziţie aici, pe Facebook, unde aşteptăm întrebările voastre legate de completarea şi depunerea Declaraţiei privind veniturile realizate din România (formularul D200) şi a Declaraţiei privind veniturile realizate din străinătate (formularul D201), care au termen limită de depunere data de 25 mai 2015.

Până atunci, cei interesaţi pot consulta materialele publicate pe site-ul ANAF: https://www.anaf.ro/…/hY_LDoIw…/dl5/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/

În funcţie de numărul întrebărilor adresate şi de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior, într-un timp cât mai scurt.

Miercuri, începând cu ora 09.00, puteţi adresa întrebările sub forma comentariilor la postarea care va avea titlul: "Completarea şi depunerea formularelor D200 şi D201"

Cu un simplu SHARE puteţi ajuta persoanele interesate să afle de această iniţiativă.

Vă mulţumim!

Serviciul de Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media", este anunţul publicat pe pagina de Facebook a instituţiei