Site-ul de prezentare a localurilor ploieştene LocalulMeu.ro devine cea mai complexă platformă de informare din oraş.

Ceea ce în urmă cu câteva luni părea doar un proiect îndrazneţ, astăzi „prinde viaţă” şi reuneşte sub umbrela sa, ofertele restaurantelor în timp real, dând astfel posibilitatea ploieştenilor să selecteze de la mâncarea preferată până la organizarea în detaliu a evenimentelor din viata lor, toate acestea în locaţiile cele mai importante din Ploieşti.

“Dorim să mulţumim colaboratorilor nostri care ne-au fost aproape şi ne-au susţinut proiectul de la bun început, este clar că fără viziunea lor nu am fi putut realiza acest proiect.”, ne-a declarat Alexandru Mirea, unul dintre creatorii site-ului.

Platforma oferă detalii inclusiv despre cinema, teatru, filarmonica, sport şi cursuri, oferind posibilitatea ploieştenilor să-şi rezerve bilete online la diverse evenimente în doar câteva secunde.

“Sperăm ca această platformă să le fie utilă ploieştenilor,  mai ales pentru că este foarte simplu de utilizat. S-au investit câteva sute de ore în proiectarea şi designul acesteia tocmai pentru ca ea sa fie accesată de oricine, indiferent de vârstă.”,  ne-a declarat Iulian Blidaru, programatorul platformei.

Platforma LocalulMeu poate fi accesată  folosind linkul www.localulmeu.ro/prahova, iar administratorii pot fi contactaţi pentru sugestii sau parteneriate la adresa de email [email protected]