Situaţie inedită la Piteşti. Primarul oraşului Liverpool a venit în România pentru că are nevoie de tratamente stomatologice, iar în Marea Britanie aceeaşi lucrare l-ar fi costat de cinci ori mai mult. 

Astfel, şi-a luat bilet de avion şi s-a lăsat pe mâinile medicilor români de care a fost cucerit imediat. Acum spune nu doar că va zâmbi mai des, ci şi că va avea mai multă grijă de comunitatea de români din oraşul lui. 
 
Gary Millar a venit în România de două ori pentru tratamente stomatologice. A descoperit turismul medical, după ce medicii englezi i-au spus că are probleme serioase cu dantura. 
 
Preţurile din Liverpool sunt însă exorbitante, aşa că edilul de acolo a ajuns să se trateze la o clinică din Piteşti.
 
"România a fost alegerea perfectă! Şi a fost alegerea perfectă şi pentru că în Liverpool aş fi putut să plătesc, probabil între 25.000 şi 30.000 de lire, pentru aceeaşi lucrare pe care mi-au făcut-o aici. Sunt foarte mulţumit de lucrarea făcută, de atenţia care mi s-a dat şi de preţ", a spus Gary Miller, primarul din Liverpool.
 
Edilul a fost încântat şi de mâncarea românească. Cu un nou zâmbet, primarul a promis că va avea mai mare grijă de acum înainte de comunitatea de români din Liverpool.